قلبم داشت ازجاکنده میشدتواین کوچه مامانم اصلاتواین سی سال اتفاقی نیفتاده بودازشانس این دختر اینجوری شده طلا جهازش پول نقدهم یه مقدارکم داشته عمیقادلم به درداومدباچه شوروذوقی ادم وسیله میخره شانسش کسی دوربین نداره پلیساهم فک نکنم بتونن پیداش کنن
یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوست من وسایل جهیزیه خودش و خواهرش تو انباری بالا پشت بوم بوده مستاجرشون موقع رفتن همه رو قاطی وسایلش برده بود؛ جعبه های خالی شو گذاشته بود اینا چند وقت بعد فهمیدن
چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟ چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
پلیس برای دزدی منزل نه بها میده نه وقت میزاره. دیگه هم پیدا نمیشه. خدا خودش کمکش کنه. باید حسابی با سیاست باشه شاید سر نخی از تو فامیل پیدا کنه. یا دیوار شهر خودشون و اطراف را برگرده شاید پیداش کرد.