2777
2789

قلبم داشت ازجاکنده میشدتواین کوچه مامانم اصلاتواین سی سال اتفاقی نیفتاده بودازشانس این دختر اینجوری شده طلا جهازش پول نقدهم یه مقدارکم داشته عمیقادلم به درداومدباچه شوروذوقی ادم وسیله میخره شانسش کسی دوربین نداره پلیساهم فک نکنم بتونن پیداش کنن 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آشنا بودهتمام

احتمال زیاد چون کوچه امن اتفاق نیفتاده

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

آخی طفلک خیلی سخته

دوست من وسایل جهیزیه خودش و خواهرش تو انباری بالا پشت بوم بوده مستاجرشون موقع رفتن همه رو قاطی وسایلش برده بود؛ جعبه های خالی شو گذاشته بود اینا چند وقت بعد فهمیدن

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

آخی طفلک خیلی سختهدوست من وسایل جهیزیه خودش و خواهرش تو انباری بالا پشت بوم بوده مستاجرشون موقع رفتن ...

ای دادپیداش نکردن؟

وااایبیچاره ایشااا... پیداشون میکنن

انشاا..

احتمال زیاد چون کوچه امن اتفاق نیفتاده

نه بابا کوچه ما اومدن یه هفته پاییدن کی پسراش میرن سرکار خونه نیستن دم صبح اومدن دزدی چیز به درد بخورم نبردن.اکثرا معتاد و افتابه دزدن کثافتا

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
نه بابا کوچه ما اومدن یه هفته پاییدن کی پسراش میرن سرکار خونه نیستن دم صبح اومدن دزدی چیز به درد بخو ...

نه اینافک کنم اشنابودن قشنگ خالی کردن

ای دادپیداش نکردن؟

نه بابا، پلیس هم نتونست پیداش کنه

چند وقت خانومش زنگ زد حلالیت بگیره ولی پیدا نشد که نشد

دوستم بابا نداره همشو خودش با کلی سختی خریده بود

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

پلیس برای دزدی منزل نه بها میده نه وقت می‌زاره. دیگه هم پیدا نمیشه. خدا خودش کمکش کنه. باید حسابی با سیاست باشه شاید سر نخی از تو فامیل پیدا کنه. یا دیوار شهر خودشون و اطراف را برگرده شاید پیداش کرد.