2777
2789
عنوان

رابطه لانگ

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 51 پست
اصلا رابطه لانگ به درد ازدواج نمیخوره

ممنونم میشه بیشتر توضیح بدید.اطرافیان کسیو دیدید لا رابطه لانگ اسیب ببینه؟

این کاربر کلاهبرداره شمارع خودشو بجای دعانویس میده@elahejafari

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند تا از دوستای من لانگ بودن الان نامزدن

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

همه چیز خوب بود تا اینکه بهانه شهرمو اورد ک من نمیتونم بیام این حرفا جدا شدیم تهش💔

عزیزممم🥲💔منم خصوصیات اخلاقیمون خسلیی شبیه همه باز نمیدونم گیج شدم همه میگن لانگ تقریخی فقط😟😟😟

فکر نکنم چون من خیلی عصبی شدم خیلی اذیت شدم باهاش اما دوسش دارم فقط صبر کردم ک مشکلش حل بشه رفت آمد ...

عزیزم اخلاقش خوب نبود؟

یه پسرحتی باهاش رفت وامدم داشته باشی خیلی کم میتونی بشناسی رابطه مجازی که اصلا نمیتونی بشناسی

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

ما 5 ساله اینجوری باهمیم و قراره بیاد خواستگاری👀

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خب ب نظر من هرچیزی بستگی ب ادمش دارهمن رابطم لانگ بودالان نامزد کردیم خیلیم کنار هم خوشمونه

🥺🥺عزیزم خوشبخت بشیذ میتونم بپرسم چجوری اشنا شدیذ

ظاهری؟یا بقیه خصوصیاتش مثله پشت گوشی نبود؟

فهمیدم اون قربون صدقه ایی که پشت گوشی میرفت برام در ظاهر هیچ احترام و عزتی برام قائل نبود و همش الکی 

فهمیدم پشت گوشی چون دورا دور بودم منو میپیچوند به هوای اینکه من نیستم تا از کاراش خبر دار بشم 

روز تولدم اومد دیدنم دریغ از یه شاخه گل هیچی برام نخریده بود در حالی که گفته بود پشت گوشی میخوام بیام ببینمت برای تولدت هدیه ت رو بدم و.....

اونی نبود که ادعا میکرد 

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿