2777
2789
عنوان

رابطه لانگ

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 51 پست
عزیزممم🥲💔منم خصوصیات اخلاقیمون خسلیی شبیه همه باز نمیدونم گیج شدم همه میگن لانگ تقریخی فقط😟😟😟

ما خصوصیات اخلاقیمون تقریبا شبیه هم بود از لحاظ ظاهری هم نث دوتا سیب بودیم ک از وسط نصف شدیم همه همینو میگفتن ب این چیزا نیس اینارو ملاک قرار نده ببین میتونی با اون شرایط خودتو وفق بدی یا نه من چون دوسش داشتم همه چیو ب جون میخریدم اما اون نتونست.....

تفریحی نیس برای همه ما تو فک کن تو این چند سال باهم زندگی کردیم نزدیک ترین ادم بهم بود بستگی داره طرف واقعا بخوادت یا نه ک برا هوس باشه 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما خصوصیات اخلاقیمون تقریبا شبیه هم بود از لحاظ ظاهری هم نث دوتا سیب بودیم ک از وسط نصف شدیم همه همی ...

درستع🥲

این کاربر کلاهبرداره شمارع خودشو بجای دعانویس میده@elahejafari

یکم بگذرع مثلا اگه جدی تر شدیم اخلاقامون واقعا جور بود درمورد راضس بودن خانوادش میپرسم

اره اگ بخوادت تورو با خانوادش اشنا میکنه ب مامانش اینا میگه ب خانوادش میگه این دخترو میخوام و....

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

من ی فاب دارم سه سال باهم بودیم تا همین دوماه پیش؛

وقتی یکسال گذشت بهم ابراز علاقه میکرد و خیلیم بهش اطمینان داشتم..از شهرما تا خونه اونا ۸۵۰ کیلومتره

حتی ی بار اومد ک منو ببینه ولی من نرفتم ببینمش!

خیلییییی پسر خوبیه از همه لحاظ اوکیه ولی تنها مشکلمون همینه ک شهرامون دوره از هم

بارها گفت میام با بابات صحبت میکنم ولی من نزاشتم چون میدونستم راضی نمیشه🫠🫠

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕