2777
2789
عنوان

بچه های دانشگاه

201 بازدید | 19 پست

رشتم معماریه اخلاقم طوریه ک با بچه های کلاس و کلا خوابگاه با همشون نمیسازم زیاد هم کلا اهل صحبت و اینا نیستم سرم تو کار خودمه همیشه و با رفیقم هستم اصلا هم بهشون توهین بحث یا هرچی دیگه نکردم با این حاللللل دو تا از بچه های هم کلاس و هم خابگاهم دارن پشت سرم گ.. میخورن و چرت و پرت میگن خودشون بالا میگیرن و جواب سوالتان نمی‌دن شما جای من بودین چکار میکردین اعصابم خورده 

چه دلیلی داره با کسی که سرش تو کار خودشه همچین رفتاری بشههههه 

هیچی 

دانشگاه همینه 

بی اهمیت باش و راه خودتو برو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی شما اونارو حساب نمیکنی چه دلیلی داره اونا شمارو حساب کنن

والا نمیدونم شاید واسه اینه ک همه بچه های کلاس با هم حرف میزنن و مخندم و اینا ولی من سرم تو کار خودمه و زیاد با بقیه نیستم 😐🥲ولی بازم دلیل نمیشه مخام خفشون کنم 

والا نمیدونم شاید واسه اینه ک همه بچه های کلاس با هم حرف میزنن و مخندم و اینا ولی من سرم تو کار خودم ...

عزیزم نکنه انتظار داری شما بهشون بی محلی کنی اونا قربونت برن

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

عزیزم نکنه انتظار داری شما بهشون بی محلی کنی اونا قربونت برن

عزیزم من بی محلی نمیکنم سرم تو کار خودمه اگه سوالی پرسیدم جوابشون میدم اگه کاریم داشتن میرم پیششون باهاشون کل کل و بحث هم نکردم فقط سرم تو کار خودمه و آنطور نیستم برم بچسبم به بقیه بچه ها 

اینو واقعا بی محلی میدونی ؟