2777
2789
عنوان

منم میخوام 🥲

92 بازدید | 12 پست

۲۳ سالمه هیچکی جلو نیومده(شرایطم هم خوبه ) ،مدام با خودم فکر میکنم چی کم دارم که هیچکی منو نمیخواد شاید بگین هنوز زوده من خودم هم موافقم تازه اول جونیمه ولی بخدا دور بری هام همه تو رابطن (ر.ل،عقد،ازدواج ونامزدو...) 

حرف و طعنه و نیش و کنایه که خیلی می‌شنوم 

میگم خوب عیبی ندارد دارم درس میخونم ولی حرف اطرافیان خیلی اذیتم می‌کنه حتی نمی‌دونم چرا وقتی خبر میاد که مثلا دختر فلانی که ۴ سال ازم کوچیکترن عقد کرده جلو مامانم شرمنده میشم .

تو دانشگاه ۴ تا دوستیم دو تا متاهل اند یکی دیگه در شرف ازدواجه اونا مدام از پسرای دانشگاه پیشنهاد دارن (البته من معتقدم دانشگاه به درد این کارا نمیخوره و اشتباه محضه)ولی من حتی تو دانشگاه هم تو این ۷ ترم پیشنهاد نداشتم (یه بنده خدایی نزدیک شد که اونم نمی‌دونم چرا در رفت😂)

ببین دوست های من همه تو سن 20 الی 23 ازدواج کردند من همش غصه میخوردم نشستم خوندم ارشد تهران قبول شدم خودم را کشیدم بالا قیافه ام هم خوب بود و خانواده خوبی داشتم ولی هیچ خواستگاری نداشتم ارشدم را که تموم کردم همکلاسی ام پیشنهاد داد و دوست شدیم و ازدواج کردیم الان حدود 20 ساله من ازدواج کردم . به خدا نه اینکه از بدبختی کسی خوشحال بشم ولی اون دوست هام که از من زودتر ازدواج کرده بودند  دو تاشون طلاق گرفته یکی شون زندگی خیلی بدی داره شرایط طلاق نداره و کلی مشکلات دیگه دارند . من از همه شون زندگی بی دغدغه ای دارم نه اینکه مشکل نداشته باشم ولی زندگی ام از همه شون بهتره و شادتره

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دوست های من همه تو سن 20 الی 23 ازدواج کردند من همش غصه میخوردم نشستم خوندم ارشد تهران قبول شدم ...

درسته معتقدم هر چی تو زمان درست خودش باید اتفاق بیوفته ولی بازم بعضی وقتها مثل امروز بازم کلی سوال میاد تو ذهنم و نشخوار فکری میگیرم

درسته معتقدم هر چی تو زمان درست خودش باید اتفاق بیوفته ولی بازم بعضی وقتها مثل امروز بازم کلی سوال م ...

فکرهات را بنویس و پاره کن به درس هات برس به وقتش خوشبخترین میشی من مطمئن ام

خدایا شکرت

نمی‌دونم. اصلا وجود داره؟

نه بابا چه طلسمی من میگم خوشگل و خانواده دار و شاغل بودم کسی نمی آمد سراغم همین شوهرم اومد و ازدواج کردیم البته یه چند نفری بودند خیلی کم که اصلا روم نمیشد بگم اینا خواستگارم هستند

خدایا شکرت