2777
2789
عنوان

سرد شدن رابطه

609 بازدید | 35 پست

سلام وقتتون بخیر

یه مشورت میخواستم واقعا حالم بده..

من و دوست پسرم حدود یک سال و خورده ایه باهمیم من ۱۸ اون ۱۹

از بعد کنکورش افسردگی شدید گرفت‌‌..تا قبلش روزی چهار پنج بار بهم زنگ میزد انقد گرم برخورد میکرد و قربون صدقم میرفت که حد نداشت..

الان ار بعد کنکورش افسردگی شدید گرفته خیلی کم انلاین میشه و وقتی بهش زنگ میزنم اگر گرم حرف بزنم ک هیچی اگر نه اونم سرد میشه..

منم افسردگی خیلی شدید گرفتم قرص مصرف میکنم(بنا ب دلایلی)هرچقد بهش میگم من الان خیلی بیشتر توجهتو میخام میگه بخدا دست خودم نیس..

هی میگه بخدا دوست دارم بخدا برام مهمی ولی مثل قبل نمیتونم بروز بدم..

به حدی عاشقشم که یلحظه به نبودنش فک میکنم نابود میشم..

تروخدا بهم راه حل بدین:)چیکار کنم حالش خوب و شه دوباره رفتاراش مثل قبل شه:)

چقد زود استارت عشق و عاشقی زدین مخصوصا پسره

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم جفتتون بچه اید

از این رابطه سمی بیاید بیرون حا جفتتون خوب میشه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

وقتی با پسری که وارد بلوغ عقلی نشده وارد رابطه میشی به اینجاش فکر نمیکردی عزیزِدلِ من؟

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

نزدیک دوساله باهمیم..چند ماهم فقط اشنایی بود و قصدمون ازدواجه..خیلی زود نبود

اره دیگه بدتر🤦

البته اینم مهمه  خیلی زود و زود رو چی معنی کنی 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

وقتی با پسری که وارد بلوغ عقلی نشده وارد رابطه میشی به اینجاش فکر نمیکردی عزیزِدلِ من؟

نزدیک ۲۰ سالشه منم نزدیک ۱۹ 

من حدود سنیو گفتم..اتفاقا خیلی زود به بلوغ رسید از اولشم مشخص بود ولی الان واقعا حالش خوب نیست..من فقط کمک میخام که چجوری حالشو خوب کنم

اینا ۶۰وسالشونم میشه به بلوغ عقلی نمیرسن چه انتظاراتی داری شما

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔