2777
2789

گوجه ها رو پوست بگیر و رنده کن پیاز رو هم رنده کن اول پیاز رو تفت بده بعد فلفل دلمه ترجیحا سبز رو نگینی خورد کن و به پیاز اضافه کن بعد گوجه یکم که پخت تخم مرغ و فلفل سیاه و نمک رو اضافه کن

پوست گوجه رو بگیر

پیاز سرخ کن زیاد  گوجه هارو خرد کن بریز یکم ک پخت نمک بزن له کن فلفل یادت نره یا پودر یا فلفل تازه  تند بشه خوشمزه تر میشه 

اخرشم تخم مرغ بزن زردشو وقتی خاموش کردی هم بزن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی سیر هم ریز کنی بریزی 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

منم املت درست نمیکنم اصلا خوب نمیشه

املتایه مادرشوهرم خیلی خوب میشه توش سیرو پیاز رنده شده میریزه ولی تاحالا دقت نکردم در چه حد تفت میده چجوری درست میکنه

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

گوجه رو بنداز تو اب داغ ابجوش

بعد پوست بگیر

بعدش بنداز غذاساز با رندع یا...

رییییز شن

بعدش پیاز داغ درست کن 

بعدش گوجه فلفل سیر زردچوبه نمک یخورده اضافه کن

بعدشم بزار بپزه و اخرسر تخم مرغ بزن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
منم املت درست نمیکنم اصلا خوب نمیشهاملتایه مادرشوهرم خیلی خوب میشه توش سیرو پیاز رنده شده میریزه ولی ...

منم املتام با هیچ روشی خوب نمیشه 

حالا دستور پخت های امروز رو هم امتحان میکنم 

گوجه فرنگی ۶تا خرد کن کن یه عدد سیر خرد کن فلفل دلمه خرد کن یکی اگه دوست داشتی بعد درش رو بزار نرم که شد  اب انداخت با همونجا با گوشت کوب لهش کن  هم بزن  بزار ابش کامل کشیده بشه   بعد نمک و فلفل  بزن روغن بریز  هم بزن یه دونه تخم مرغ بزن زیاد هم نزن 😁

میدونی چیه؟ انگار دوبرابر روزایی که خوشحالم کردی بهم غم رسوندی.. 🥀

پیاز رو کامل سرخ کن. گوجه ها رو پوست بگیر نگینی خورد کن بریز توی پیازا. اگه تندی دوست داری یه فلفل سبز هم حلقه حلقه کن بریز توش. نمک و زرد چوبه هم بزن تا کامل سرخ بشه و آبش کاملِ کامل کشیده بشه و به روغن بیفته. بعد تخم مرغ بزن. تخم مرغتم خیلی آروم و یواش بین گوجه ها پخش کن. اینایی که خیلی هم میزنن و قاطی پاطی میکنن خوب نمیشه .