2777
2789

خودم خیلی سختی کشیدم

خونوادم خوب بودن اما وضعیت مالی خوبی نداشتیم

حالا که ازدواج کردم مادرشوهرم یه روز خوش نشونم نمیده با اینکه تو نامزدی خوب بود

یکاری کرده که خودم و خونوادم از چشم شوهرم افتادیم

خونوادم شیش ماهه خونه من نیومدن و من هر هفته یه ساعت میرم با اینکه دلم برای خواهر و برادرم لک میزنه

پنج ماه بعد ازدواج سره بچه دار شدن دعوا شد که اگه باردار نشم برای شوهرم زن دیگ میگیره

سره یه سفر دعوا شد و باعث شد از ماشین پرت بشم

سره همه چی دعوا راه مینداخت

تازه حامله بودم کلی کار میکردم و افتاده بودم به خونریزی

انقد استرس داد که بخاطر تپش قلب بستری شدم و تنها موندم بیمارستان 

حالاعم که هفت ماهمه و نمیتونم خم بشم میگه چرا حیاطو جارو نمیزنی و دیروز سره همین بیخودی تف کرد صورتم و کلی حرف بارم کرد

خیلی خستم معلوم نیست چی بشه بهم گفت برا پسرم دعا مینویسم بعد دنیا اومدن بچه طلاقت بده

شماعم بگین

این بخشیش بود و حوصلم زیاد سره جاش نیست برای توضیح فقط توروخدا برام دعا کنید 

پنجاه درصد ظلم تقصیر مظلومه 

گفت حامله شو رفتی حامله شدی ؟؟؟؟خودت و خانوادت باید این زن رو پاره پاره میکردین 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بخدا اینا همش شوخیه مگه نه؟؟؟

چرا یکی باید این چیزارو تحمل کنه؟؟؟

مادر شوعر من برمیگشت به من میگفت بچت نشه طلاقت میدم همونجا پارش میکردم🤗

مگه میشه یه ادم این چیزارو تحمل کنه؟

شما ازدواج میکنین یا به عنوان کوزت استخدام میشین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنجاه درصد ظلم تقصیر مظلومه گفت حامله شو رفتی حامله شدی ؟؟؟؟خودت و خانوادت باید این زن رو پاره پاره ...

ناخواسته حامله شدم وقتی که قهر کرده بودم

یه مدت قهر کردم چون نذاشت بریم خونه مامانم شام و شوهرم کتکم زد

تف کرد تو صورتت موندی نگاه کردی؟!

من بودم می فتم جلو در خونشون ...میکردم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بخدا اینا همش شوخیه مگه نه؟؟؟چرا یکی باید این چیزارو تحمل کنه؟؟؟مادر شوعر من برمیگشت به من میگفت بچت ...

دقیقا منم اصلا تو مخم نمیره این چیزا

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
بخدا اینا همش شوخیه مگه نه؟؟؟چرا یکی باید این چیزارو تحمل کنه؟؟؟مادر شوعر من برمیگشت به من میگفت بچت ...

نه بخدا شوخی نیست

این بخشیش بود

حتی بخاطر حرفاش شوهرم زد سرم شکست صورتمو کبود کرد

تا میتونه این زنک خونوادمو نفرین و فحش میده

کل دیروز بهم گفته سگ زرد

اهل کجایی 

دختر خودت و نجات بده ازین زندگی فقط همین و دارم بگم بهت

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
نه بخدا شوخی نیستاین بخشیش بودحتی بخاطر حرفاش شوهرم زد سرم شکست صورتمو کبود کردتا میتونه این زنک خون ...

این بچه از اون بچه هایی که نباید به وجود نمیومد و توام باید طلاق میگرفتی جدا میشدی.

باورم نمیشه تو این قرن همچین چیزاییچطوری اینقدر ساده ای آخه همون بابات چیزی نمیگه بهشون؟بعد تو با ای ...

من نمیزارم بابام چیزی بگه

اخه بابام یچیزی گفتنی شوهرم با من دعوا میکنه

دیروز گفتن پاشو بیا نمیخایم اونجا بمونی بیا طلاقتو بگیریم ولی باز دلم برای شوهرم سوخت چون خونوادش برخوردشون با اونم خوب نیست

از شوهرت بخواه خونه رو عوض کنه اصلا به صلاحت نیست موندن اونجا

شده بری دادگاه شکایت درخواست خونه مناسب با شانت و منزلتت بدی 

صداشم اگر ضبط کنی عالی میشه حتی میتونی خسارت بگیری بابتش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی