2821
2789
عنوان

ازدواج مجازی

180 بازدید | 16 پست

سلام دوستان یک آقای سی ساله هستش تو مجازی تقریبا شیش ماه میشه همو می‌شناسیم بعد ایشون درخواست ازدواج داده و با اینکه من رد کردم پنج ماهه پیگیره و ول کن نیست😅نظرتون چیه مرد موجهی هم به نظر میرسه من تاحالا رفتار غلطی

ندیدم ازش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مجازی؟؟؟!!!!حالت خوبه دختر جان!!!! 

دنیای فیزیکی چند سال هم میگذره ادم نمیتونه طرفو بشناسه وای به حال مجازی😂😂😂

چند مرتبه قرار بزار با اطلاع خانواده ها برید بیرون و رفت و امد خانوداگی داشته باشین تحقیق کنید بعدا...

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

🫤مجازی صرفا مجازیه خاهر من 

بعدشم تو واقعیت آدم بازم می‌ترسه چ برسه مجازی

حتماااا مشاوره برو و تحقیق کن و.... 

اعتماد سخته 

بعدم پسری ک تا این سن هنوز ازدواج نکرده و... ی کوچولو راجبش فکر کن 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

نه تاحالا همو ندیدیم و وقتی باهاش این موضوع رو مطرح کردم گفت عکسامونو رد و بدل کنیم

چه مسخره.. خب چرا یه قرار ملاقات بیرون نزاره.. چرا با عکس؟! بنظرم قابل اعتماد نیست کسی که قصد خیر و ازدواج داشته باشه باید بیرون درخواست دیدار کنه باهم حرف بزنید حضورن. مجازی که همه خوبن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
پس چجوری باید ردش کنم بگم اعتماد نمیتونم بهت بکنم؟

بهش بگو اگر قصد تون واقعی هست پس لطفا یه قرار بزاریم بیرون. همو ببینیم حرف بزنیم.. اصلا ببینیم به تفاهم میرسیم یا نه بعد ازدواج. احساس میکنم دروغم میگه کدوم ادم عاقلی سریع در خواست ازدواج اونم فقط مجازی رو میده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻