2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو حمام با یه شامپو کفی کن با شونه شپش بکش لای شونه گیر میکنه ،یه شامپو شپش بگیر احتیاطا بزن خیالت راحت بشه شونه هم توی جعبه اش داره

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

برای درمانم اول توکل ب خدا بعد ۱۴معصوم بعد سرکه بگیر بریز سرت شونه ای ک فاصله دندونن هاش کمه بکش 

لامصبا بریزن 

بعد داروخونه محلولشو بگیر هر روز بزن سرت هر روز شونه کشی

هر روز خونه رو جارو بکش

هر روز صفرتا صد لباساتو بجوشون 

دوش بگیر 

هرروز ملافه هاتو تمیز کن 

کلا خودتو پاره کن 

برو عطاری یه روغنی بهت میده شبیه پنی سیلین با روغن بادام تلخ قاطی میکنی میزنی به سرت با شونه فلزی مخصوص شونه بزن تموم، عالیه، شونه و برس هاتون رو با اب جوش بشور، رو بالشتی هاتو با اتو داغ اتو کن. روسری وشال ها رو تا یه هفته استفاده نکن یا اتو داغ همین

یه پارچه سفید بنداز جلو پات هی شونه کن موهاتو محکم بکش موهاتو بادستات تکون بده انگاری مثلا خاک لای موهاته میخوای بریزی بیرون از سرت اونجوری موهاتو بادستت رو پارچه تکون بده داشته باشی حتما میفته اگه داشتی فقط داروی شپش از برنامه دیوار فقط سرچ کن شپش کلی دارو میاد که باید از عطاریا بگیری عالین شامپوش که تو داروخونه اس فایده نداره اصن

علائم اولیش خارشه اگه ناخنات بلنده یکم که محکم بخارونی کف سرتو شپشای بزرگ میاد لای ناخنت ولی خیلی درصد کم ولی برا تخلیه تخماش شونه شپش یابد بگیر از کف سرت شروع کن تا نوک موهات بکش شونه کنی کلی شپش میاد بیرون ولی باز کافی نیس یه شامپو پرمترین میگیری از داروخونه با ی قطره مخصوص شپش که تو عطاریاس بیست قطره از اون می‌ریزی تو مقدار مشخصی آب میزنی کف سرت ی ساعت میمونه بعد تو حموم با شامپو میشوری با شونه شپش هم شونه میکنی من همون استفاده اولم شر همشون کنده شد موهامم خیلی بلند و پرپشت بود فقط تمیز شونه کن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز