2777
2789
عنوان

چای که سرد میشه

530 بازدید | 31 پست

چای که سرد میشه
روش آب جوش میریزنن
گرم میشه،
درسته که گرم میشه اما کمرنگ میشه !رابطه هم همینه !
میشه دوباره زنده اش کرد
ولی مثل روز اول نمیشه !
نمیشه هر رفتاری خواستی
انجام بدی، هر چی دوست داشتی
بگی و بعد فکر کنی که میشه
درست مثل روز اول بشه ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم ربطی نداره اینا روانشناسی های زرده 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

یعنی به نظر شما اگه یه دلی بشکنه یا یک رابطه ای خراب بشه آیا وقتی درست بشه میشه مثل روز اولش؟

من خودم اینو تجربه کردم یه چیزی نیس بدون درکش برای خودم فلسفه بافی کنم، بله حتی از روز اول هم بهتر شده 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

من خودم اینو تجربه کردم یه چیزی نیس بدون درکش برای خودم فلسفه بافی کنم، بله حتی از روز اول هم بهتر ش ...

ولی خانوما هیچوقت فراموش نمیکنن... برخی آقایون هم همینطور هستن 

ظرف شکسته رو چسب بزنی بازم ردش میمونه

ولی خانوما هیچوقت فراموش نمیکنن... برخی آقایون هم همینطور هستن ظرف شکسته رو چسب بزنی بازم ردش میمونه

درسته از اما گاهی از دست دادن باعث میشه بهتر قدر نداشته هات رو بدونی و دوباره نخوای اون حادثه تلخ تکرار بشه 

خواهشمن روی صحبتم با اقایون بود ولی کلا بد زمونه ای شدبدا ب حال من امثال من گ یک رو هستیم و اهل خیان ...

چرا بد به حال شما؟ 

خوشا به حال تون... یک رو بودن و یکرنگی و عدم خیانت افتخار داره.... به خودتون ببالین