2777
2789
المهمان الگمشو البیرون نحن البیت🤣🤣🤣

الهی امین🤣🤣🤣

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونا مهمون نبودندوتا جوون بی مکان بودن دنبال مکان بودن

چندسال پیش خونه جاریم یه مهمون همینجوری(دختر پسر جوون دنبال مکان ) اومده بودن 

پسره رفیق برادرهمسرم بود اومد خونشون دوهفته چتروباز کرده بود نرفت اتاق جدا و همه چیز مهیا بود براشون اخرش جاریم‌گفت مادرم مریضه میرم شهر مادرم تا پاشدن رفتم 

چندماه بعدش اینا رفتن شهر رفیقش 

فهمیدن اونا با هم دوست بودن نه عقد بودن نه صیغه 😫

جاریم اومد داشت خودشو جر میداد میگفت خاک تو سرشون تا یک هفته داشتم کثافتشونو میشستم 

چندسال پیش خونه جاریم یه مهمون همینجوری(دختر پسر جوون دنبال مکان ) اومده بودن پسره رفیق برادرهمسرم ب ...

بیچاره عمو جانی اسمش در اومدع

اینا از اونا عم بدترن

داداش یه دیقه استراحت بده...🤣🤣🤣🤣

بیچاره عمو جانی اسمش در اومدعاینا از اونا عم بدترنداداش یه دیقه استراحت بده...🤣🤣🤣🤣

اره بدبختو 

فکرشو بکن چقد خودشونو بلانسبت مالیدن به لحاف تشک و کثافتکاری داشتن تا نزدیک به سه هفته 

هنوزم فکر میکنم حالم بد میشه جالبه از شهر همسایه اومده بودن 🤣🤣🤣

جاریم گفت حالا زنوشوهر میبودن میگفتم حالا یکم ملاحظه داشتن ولی میگفت بعدش که رفتن حتی روی مبل پذیرایی ام لک سفید داشته که طفلک فک کرده بود ماست یا دوغه ریخته🤣🤣🤣🤣

@خانومهآقامونم سلام عزیزم توی پربازدیدا دیدم واسه مهمون مزاحم چنتا ذکر و سوره اینا گذاشتی عزیزم واس ...

سلام قشنگم

ببخشید که دیر وارد کاربریم شدم و الان پیامتو خوندم

برای جابه جایی ذکر یونسیه(لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَک إِنِّی کنتُ مِنَ الظَّالِمِینَ) زیاد بخون گلم

برای رزق و روزی هرشب سوره واقعه

و هرروز استغفار امام صادق روزی ۴۰۰ تا

(استغفرالله الذی لا اله الا هوالحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات والارض من جمیع ظلمی و جوری و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه)

ان شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم🙏

التماس دعا عزیزدلم🌹

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
سلام قشنگمببخشید که دیر وارد کاربریم شدم و الان پیامتو خوندمبرای جابه جایی ذکر یونسیه(لَّا إِلَهَ إِ ...

سلام عزیزدلم 

شماهم ببخش گلم من اصلا وقت نمیکنم بیام یعنی فضای سایت جوریه که اگه اومدم دیگه از کارو زندگی میندازم خودمو 

مرسی عزیزم لطف کردی♥️😘