2777
2789
عنوان

بنظرتون چه کنم 😔

132 بازدید | 15 پست

نشون آوردن برام و نامزدم اما هنوز بله برون نگرفتیم شاید برج ۹ بله برون بگیریم نامزدمم همش سر کاره ولی حقوقش بالا نیست تمرکزش رو گذاشته روی خرید وسایل بزرگ که میگه تا اونارو نگیرم عقد نمی‌کنیم من کلی برنامه تو ذهنم چیدم که ارزومع زمستون امسال عقد کنیم تو یه روز ابری بارونی حسم خیلی خوبه به این روز اما هیچی جور نیست خیلی ناراحتم 😭😭 تورو خدا یه دعایی چیزی پیشنهاد بدین بهم که بتونم به این آرزوم برسم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه چه فرقی داره اون بگیره شما نگیری بازم نمیرید یر خونتون اصلا صیغه بودن چیز خوبی نیس

عزیزم صیغه نه عقد من کاری به اینکه بریم خونمون ندارم میگم عقد کنیم فقط حالا هر موقع رفتیم اما میگه نه تا کامل همه‌ی چی نخریم عقد نمی‌کنیم از طرفی من دلم میخواد زمستون امسال باشه

متوجم اما الان هیچ صیغه ای بینتون خونده نشده؟اره کلا بلاتکلیفی خوب نیست

نه نخوندیم من بابام بدش میاد از صیغه اگر بگیم صیغه هم بشیم فکرش می‌ره سمت یه چیزایی ، از طرفی نامزدمم حرفش نمیزنه قبلا گفته من از صیغه بدم میاد

چرا کار درستی می‌کنه ؟ من بابام رفتاراش مورد پسندم نیست واقعا اذیتم می‌کنه

صیغه خوب نیست 

ارزش دختر رو خیلی میاره پایین

اتفاقا اگر اجازه میده بدون محرمیت باهم آشنا بشید خیلی عالیه

من فقط این رفتار رو گفتم 

وگرنه نمیدونم از چه چیزی مد پسندت نیس 

صیغه خوب نیست ارزش دختر رو خیلی میاره پاییناتفاقا اگر اجازه میده بدون محرمیت باهم آشنا بشید خیلی عال ...

ما کلا دوست بودیم باهم همه کاری هم کردیم رابطه هم داشتیم اما از هیچی خبر نداره بابام فکر می‌کنه سنتی بوده واسه همین گفته حتی شماره های همو هم نباید داشته باشین تا بعد از عقد منتهی ما پنهانی ارتباط داریم و به شدت سختگیری می‌کنه بابام