2777
2789
عنوان

ی مشکل خیلی مهم

105 بازدید | 12 پست

سلام، ببینید داستانی که میگم خیلی مهمه، مسئله مرگ و زندگیه. لطفا اگه وکیلی پلیسی یا کسی هست که میتونه کمک کنه اعلام کنه

ما ی همسایه داریم، زنه خرابیه، ینی تو خیابون میگرده، دخترا و زن هارو سوال میکنه و مخشونو میزنه و اینا، میبره پولیشون میکنه. 

بعد ما یبار که 4 تا پسرو اورده بود خونشون، با همسایه ها جمع شدیمو پسرا دررفتن.

چون خونه مال خودشه نتونستن کاری کنن،

این علاوه بر هرزه بازیاش که چند شب یبار یواشکی پسر و اینا میاره خونه، ی صیغه دائمی هم داره.

این از اون ماجرا که مچش گرفته شده بود، عقده داشت. بعد به داداشم نزدیک میشه و زن اون مرده که صیغه اینه و از مرده جدا شده بوده رو به داداشم معرفی میکنه، داداشمم باهاش دوست میشه. بعد داداشم که میرفته خونه زنه این عوضی میرفته عکس اینا میگرفته و مدرک جمع میکرده.

بعد الان شماره داداشمو همه مدارکو داده به صیغش اونم زنگ میزنه فوشو تهدیدو اینا میکنه

میخواستم بدونم چیکار میشه با زنه؟ البته این زنه موقع اعتراضات و اینا پست و استوریای سیاسی میزاشت. من اسکرین شاتشونو دارم. تو واتساپ میزاشت. با اینکه ادم فروشی کار خوبی نیست ولی دلم میخواد یطوری حالش گرفته بشه

اگه ی استشهاد جمع کنیم و پیاماش به داداشمو دربیاریمو و اون استوریای سیاسیشو رو کنیم. میشه کاری باهاش کرد یا نه؟ ترو خدا کمک کنید.

لولوعه نینی سایت 😛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زنه ی فاحشه واقعیه، خدامیدونه شوهر چند نفرو دزدیه و چندنفرو بیچاره کرده.

به داداشم میگفته باهاش که رابطه داشتی جدا شو بزار بیوفته تو خط هرزگی من براش مورد جور کنم. برای زن سابق صیغش

لولوعه نینی سایت 😛
اون زمان کی استوری سیاسی نمیذاشت!!!!داداشتو دور کنین ابا از اسیاب بیافته. اخرش به جای خوبی نمیرسه اگ ...

اگه بخوان بلایی سرش بیارن چی

من گفتم بهتره شکایت کنه ی پرونده باز بشه

لولوعه نینی سایت 😛