سلام، ببینید داستانی که میگم خیلی مهمه، مسئله مرگ و زندگیه. لطفا اگه وکیلی پلیسی یا کسی هست که میتونه کمک کنه اعلام کنه
ما ی همسایه داریم، زنه خرابیه، ینی تو خیابون میگرده، دخترا و زن هارو سوال میکنه و مخشونو میزنه و اینا، میبره پولیشون میکنه.
بعد ما یبار که 4 تا پسرو اورده بود خونشون، با همسایه ها جمع شدیمو پسرا دررفتن.
چون خونه مال خودشه نتونستن کاری کنن،
این علاوه بر هرزه بازیاش که چند شب یبار یواشکی پسر و اینا میاره خونه، ی صیغه دائمی هم داره.
این از اون ماجرا که مچش گرفته شده بود، عقده داشت. بعد به داداشم نزدیک میشه و زن اون مرده که صیغه اینه و از مرده جدا شده بوده رو به داداشم معرفی میکنه، داداشمم باهاش دوست میشه. بعد داداشم که میرفته خونه زنه این عوضی میرفته عکس اینا میگرفته و مدرک جمع میکرده.
بعد الان شماره داداشمو همه مدارکو داده به صیغش اونم زنگ میزنه فوشو تهدیدو اینا میکنه
میخواستم بدونم چیکار میشه با زنه؟ البته این زنه موقع اعتراضات و اینا پست و استوریای سیاسی میزاشت. من اسکرین شاتشونو دارم. تو واتساپ میزاشت. با اینکه ادم فروشی کار خوبی نیست ولی دلم میخواد یطوری حالش گرفته بشه
اگه ی استشهاد جمع کنیم و پیاماش به داداشمو دربیاریمو و اون استوریای سیاسیشو رو کنیم. میشه کاری باهاش کرد یا نه؟ ترو خدا کمک کنید.