2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🗿

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

چ چهره قشنگی .. 🌱

عه وای مرسیی💙

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

درک نمی کنم این همه خواننده خوشتیپ وخوش صدای  داخلی داریم چرا اوناااااا

حامد زمانی

علی اکبر قلیچ

احسان یاسین

احسان خواجه امیری

گرشا رضایی

ماکان بند 

مرتضی پاشایی

حامیم

مهدی احمد وند

و

....

درک نمی کنم این همه خواننده خوشتیپ وخوش صدای داخلی داریم چرا اونااااااحامد زمانیعلی اکبر قلیچاحسان ...

یاسینی رو جا انداختی 

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
تو داخل نصف تاپیک های منی😂

اره😁😁😁

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

درک نمی کنم این همه خواننده خوشتیپ وخوش صدای داخلی داریم چرا اونااااااحامد زمانیعلی اکبر قلیچاحسان ...

شجریان

عرفان طهماسبی 

علیرضا قربانی

محسن چاووشیییی

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی