2777
2789

من تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم  رفتم دانشگاه پیام نور بر اساس سوابق تحصیلی ثبت نام کردم من میخواستم کلا تو خونه بخونم برم امتحان بدم چون یه دختر یکساله دارم و رفت و امد برام سخته و کسی نیست بگیرتش بعد فهمیدم من پیام نور عادی ثبت نام کردم حالا سوال من خانما اینه کلاسا رو میشه شرکت نکنم و فقط امتحان بدم؟؟چقدر از کلاسا برگزار میشه ؟

منم دارم میرم کلا دو روز در هفته هست باید با استادا صحبت کنی 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم که نیمه حضوریه برای اینکه خیالت راحت شه زنگ بزن به دانشگاه یا یه جلسه حضوری برو پرس و جو کن که مطمئن بشی شاید باید اطلاعی چیزی بدی ولی بعضی از کلاساش اجباریه باید شرکت کنی ولی برو بپرس از خودشون تا مطمئن شی و اگه اصلا نمیتونی بری شدایطو توضیح بده تا دیگه برای اون کلاسای حضوریشم بهت گیر ندن

-

پیام نور عادی و غیر عادی نداریم ک

همش یکیه

ولی انتخابیه ک بری سر کلاس یا نه

یه سری استادا میگن حتما بیاین اما اونم میتونی نری

فقط وقتی امتحان میدی شیوه محاسبه نمرت تغییر میکنه

من خودم ترم یک فقط رفتم 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

خیلی از اساتید حضور در کلاس براشون مهم نیست 

کلاس هات و غیر حضوری بردار(من دیدم یه سری ها غیر حضوری برمیدارن ، اما نمیدونم مال شهرستانن یا خود استان)

با استاد ها صحبت کن اکثرا مشکلی ندارن

نیازی ب هماهنگی نیست😐

اگه حضوری باشن باید هماهنگ کنی که هم ۸ نمره بدن هم اینکه درست حذف نکنن 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

نیازی ب هماهنگی نیست😐

به من گفتن باید هماهنگ کنی اما من کلا حضوری رفتم 

پیام نور اصلا حضور الزامی تو کلاس نداره حتی الزامی برای شرکت در کلاس انلاین ندارهفقط و فقط امتحانات ...

منم همین فکرو میکردم ولی انگار اشتباهه پیام نور فراگیر اینجوره 

سلام عزیزم من ترم اولمشما چند ساعت در هفته کلاس داریدگ چه رشته ای

من 17 تا واحد برداشتم جامعه شناسی ولی میخوام رشته ام رو ترم بعدی عوض کنم علوم تربیتی بخونم