2777
2789
عنوان

چله سوره لیل

170 بازدید | 10 پست

سلام دوستان چله سوره لیل داریم، نیت حاجت روایی شرکت کنندگان ،ثوابش تقدیم میکنیم امام رضا(ع)ایشون واسطه حاجت رواییمون قرار میدیم ،اگر تمایل دارید میتونید شرکت کنید ،اینم لینک ایتا

https://eitaa.com/joinchat/2826371309C6d0e655a7d

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام

گفتن که بردن کاربران به خارج از سایت ممنوعه.

آیدی یا لینک دادن ممنوعه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

جدا؟نمیدونستم ،من واسه تکمیل گروه چله اینکارو انجام میدم معمولا

آره

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

محمدی هستم

🌺🌺به نام خداوندبخشنده ی مهربان🌺🌺

🌸ید الله فوق ایدیهم🌸

🌼چله سوره لیل هدیه به امام رضا

به نیت حاجت روایی شرکت کنندگان عزیز🌼

۱. صاحب الزمان(عج)

۲.زهرا ازلگینی

۳.فاطمه

۴.مومن

۵. مریم مومنی

۶. مریم ع

۷. رقیه

۸.مریم چ

۹.مرادمند

۱۰.ندا چ

۱۱.مهسا

۱۲.موذنی

۱۳.دختر شمالی

۱۴.شهید سید محمد جواد حسینی

۱۵.مومن

۱۶.آذر 

۱۷.ریحانه

۱۸.علویه

۱۹. آرزو

۲۰.مانیا

۲۱.فاطمه خسروی

۲۲. شیلا

۲۳.مریم ع

۲۴.ندا چ

۲۵.فرجیان

۲۶.مرادمند

۲۷.مهدیه

۲۸.مامان یاسین

۲۹.مرجان

۳۰.دهقانی

۳۱.مریم چ

۳۲.مرضیه

۳۳.اسماء

۳۴ .آرزو

۳۵.مرضیه

۳۶.ندا چ

۳۷.کیمیا

۳۸.نرگس پورمیرزایی

۳۹.محمدی

۴۰. الهه

🌹🌹برای سلامتی ، خوشبختی،ازدواج،شغل و عاقبت بخیری و ثروت و هر آنچه که بچه های گروه در دل دارند به زودی زود انشالله🌹🌹

⚘🔆حاجت روا باشید همگی 🔆⚘یا علی

این لیست اعضا چله هستش،شما از امشب ،هر روز به نیت اون کسیکه نوبتشه سوره رو تلاوت کنید ،انشالله حاجت روا باشی عزیزم🤲🙏

ممنون که اطلاع دادید

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋