2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد

46 بازدید | 6 پست

سلام دوستان لطفا هر اطلاعی دارین کمکم کنین

من شهر خودم بددن آزمون دانشگاه آزاد ثبت نام کردم

هفته ایی سه روز کلاس دارم

بعضی روزا تا شب کلاسم

کسیو ندارم منو برسونه

با اسنپم نمیرم راستش فوبیا دارم

اتوبوس و مترو نیس شهرستانم

اژانسم ک هزینه اش خیلی برام زیاد میشه مثلا تو این سه روز شاید سیصد اینا خرج کرایه بدم

الان موندم چ کنم یوقت میگم برم بپرسم ببینم خوابگاه داره یا نه بنظرتون آزاد خوابگاه داره و آیا ارزششو داره پول خوابگاه بدم با شهریه یا نه

رشته امم روانشناسیه

منم تهرانم مسیر دانشگاهم از خونمون مستقیم تاکسی نداره هفته ای 3 روز کلاس دارم با اسنپ میرم هزینشم مسلما خیلی میشه هفته ای نزدیک 400

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

منم تهرانم مسیر دانشگاهم از خونمون مستقیم تاکسی نداره هفته ای 3 روز کلاس دارم با اسنپ میرم هزینشم مس ...

واقعا برا کسی ک درامد نداره زیاده 

بنظرت خوابگاه داره آزاد؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا برا کسی ک درامد نداره زیاده بنظرت خوابگاه داره آزاد؟؟

بستگی داره کجا باشه. بعضیا دارن بعضیا کلا ندارن بعضیام مشترکا با ی دانشگاه دیگه خوابگاه دارن. اونم هزینش زیاده ترمی ۵-۶ تومنه

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

عجیبه 

اما بعضی دانشگاه آزاد شهرها اصلا خوابگاه ندارن و خوابگاه خودگردان هست که مبلغش بیشتر از پول آژانس و... هست

بعضی ها هم داره.

و به صورت کلی فکر نمیکنم اگر بومی شهر یا یا شهرستان باشی، بهت خوابگاه بدن.

باید بری بپرسی بازم.

بستگی داره کجا باشه. بعضیا دارن بعضیا کلا ندارن بعضیام مشترکا با ی دانشگاه دیگه خوابگاه دارن. اونم ه ...

وای پس هرجور حساب کنم زیاد میشه

ب هر حال مرسی گلم از راهنماییت

عجیبه اما بعضی دانشگاه آزاد شهرها اصلا خوابگاه ندارن و خوابگاه خودگردان هست که مبلغش بیشتر از پول آژ ...

فک نکنم برم خوابگاه چون اونم انگار هزینه اش زیاد میشع

مرسی گلم از راهنماییت