2777
2789

چرا از وایتکس  استفاده نمی کنی

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای یه قرصی بود من ۹۷ خریده بودم اونموقع هم گرون بود واقعا هم تاثیر داشت اسمش یادم رفته بود یه مدت هم نمیومد 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

کرم رویال

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

[QUOTE=358764886]وای یه قرصی بود من ۹۷ خریده بودم اونموقع هم گرون بود واقعا هم تاثیر داشت اسمش یادم رفته بود یه مدت ه 

ایمدین نبود اگ درست بگم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

[QUOTE=358764886]وای یه قرصی بود من ۹۷ خریده بودم اونموقع هم گرون بود واقعا هم تاثیر داشت اسمش یادم ...

خودددشه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
خودددشه

🤪😘

خودددشه

الان گرون شده منم دلم میخاد بگیرم ولی گیرن نیومده چند دوره استفاده کردی عزیزم کک و مک هم از بین میبره

استفاده کردی؟

نه میگم هرجا میرم نیست یا میگن تموم کردیم 

الان گرون شده منم دلم میخاد بگیرم ولی گیرن نیومده چند دوره استفاده کردی عزیزم کک و مک هم از بین میبر ...

کک و مک نداشتم ولی صاف کرد.یه ذره لک عصبی داشتم روی پایینه گونم که بله برد

تاثیرش دائمیه یا موقت؟

والا از من لک عصبیم برنگشت و پوستم بخاطر استرس و دوره سوگ خیلی داغون شده بود و رنگش کاس شده بود عالی شد و تا الان هم برنگشته

والا از من لک عصبیم برنگشت و پوستم بخاطر استرس و دوره سوگ خیلی داغون شده بود و رنگش کاس شده بود عالی ...

بنظر خودتون چند درجه روشن شدین؟و روی بدن تم تاثیر داشت؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید