2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند سالتونه؟ 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

توی خونه زبان بخون

هزاران منبع و فیلم هم تو گوشی هست

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

دقیقتر میگی

زبان انگلیسی 

اگر روش مطالعشو نمیدونین یا هرچی 

داخل یوتیوب سرچ کنین روش مطالعه زبان انگلیسی از صفر 

یا طریقه مطالعه زبان انگلیسی به طور خودخوان 

فیلمشو ببینین هر استادی اومد بالا توضیحات میده دیدتون باز میشه 

اتفاقا استادش میگفت حتی اگه نمیتونین کتاب تهیه کنید پی دی افش داخل گوشی زیاده دانلود کنین و بخونین

اگه باز تلگرام داشتین این لینک زیر رو توش برین پکیج و فیلم های اموزش زبان به طور رایگان گذاشته سطحتون مبتدی اگر هسن همونارو ببینید در کل منابع زیاده اگر بخواین مخصوصا الان

https://t.me/Pakage_English