2777
2789
عنوان

کدوم شغل خوبه

93 بازدید | 20 پست

بچه ها به نظرتون برم آموزش شنیون(سه تومن آموزش میدن ) ببینم برم کار شنیون یا نه 

یه جام هست منشی باشگاه میخوان ساعت هشت صبح تا چهار بعد از ظهر حقوقشم شیش و هفت تومنه 

کدوم خوبه ؟؟؟

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دوست دارم اما تا حالا انجام ندادم ؟؟

اول یکم تمرین‌کن با ویدیو های آموزشی یوتیوب 

ببین اصلا میتونی یا گیج میزنی ؟ 

من خودم اصلااااا نمیتونم 

خیلی از شینیون کارا هم کارشون افتضااااحه واقن 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

هردو رو برو ،ساعتشو تنظیم کن

چقد ارزون میگیرن برا شینیون من ۷تومن دادم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اول یکم تمرین‌کن با ویدیو های آموزشی یوتیوب ببین اصلا میتونی یا گیج میزنی ؟ من خودم اصلااااا نمیتونم ...

کلی تو اینستا می‌آید دیدم 

هردو رو برو ،ساعتشو تنظیم کنچقد ارزون میگیرن برا شینیون من ۷تومن دادم

اتفاقا مامانم میگه هر دو رو برو 

اره بقیه جاها ده پونزده بود 

اتفاقا مامانم میگه هر دو رو برو اره بقیه جاها ده پونزده بود

خب تحقیق کن ببین اصن آموزشش ب درد میخوره یا ن ک انقد میگیره 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)