2777
2789
عنوان

بی سیاستی یعنی چی

356 بازدید | 23 پست

تو نی نی سایت خیلیااا از این کلمه استفاده میکننن تو زندگی تو برخورد با خانواده شوهر و دوست آشنا 

میشع بازش کنید یعنی جی دقیق 

تا هرچی میشغ میگین بی سیاستی خب سیاست چجوره 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بخوام عمیق تر بگم

هیجانتو کنترل کنی در خیلی از مواقع

هیجانی فکر نکنی تصمیم نگیری حرفی نزنی

و اینکه سعی کنی در مواقع حساس بهترین عملکرد رو نشون بدی

مثلا پیش خانواده شوهر نشینی غیبت کنی یا خیلی راحت باشی باهاشون 

یا مثلاً گذشتتو پیش شوهرت بازگو کنی

قبلنا میگفتن طرف سادگی می‌کنه الان میگن بی سیاسته‌ 

مثلا پس انداز مخفی داشته باش حتی همسرت هم ندونه این میشه سیاست البته اگر همسرت اهل این باشه که حمایتگر باشه و کاری به پس انداز نداشته باشه عیبی ندارع بدونه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

سیاست یعنی کاری کنی با کمترین اسیب بیشترین چیزا و به دست بیاری.حالا تو روابط خانوادگی و کاری و کشوری 

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

همین دیگه سیاست نداری ک نمدونی سیاست چیه😂😂🚬

خب یاد بدین من تازه رفتم نو قوم شوهر سه تا خواهر شوهرم دارم 😂

سیاست یعنی بلد باشی چجوری حرف بزنی و عمل کنی تا به اهدافت برسی و این وسط تو آدم خوبه باقی بمونی

خب چجوری بلد باشیم خوب حرف بزنیم ؟

سیاست یعنی کم گوی و گزیده گوی، اطلاعات به قوم شوهر نده، کاری که قصد انجامش رو داری رو نگو، موقع دعوا ...

من خودم دوری و دوستی ک نمیتونممم تو هفته چند بار می بینمشون

خب به مرور کمتر کن، عقد هستی یا خونه خودتی؟

نامزدیم حالا مشکلی هم نداریم 

ولی خیلی رو مخم رفته بی سیاست بودن 

دوس دارم نباشم 🤯

نامزدیم حالا مشکلی هم نداریم ولی خیلی رو مخم رفته بی سیاست بودن دوس دارم نباشم 🤯

از الان عادت کن کمتر بری، زیاد که بری زیادی میشی، باهات راحت میشن، هر حرفی رو به بهانه راحتی بهت میزنن، ازت کم کم کار میکشن چون دیگه به واسطه زیاد رفتن عضوی از اون خانواده میشی، اینطوری احترامت از بین میره، از الان عادتشون بده به کمتر رفتن، تو خونشون کوزت بازی درنیاری، کافیه دوبار کار کنی، دیگه همشون میشینن و ازت انتظار دارن کارهاشون رو انجام بدی، ده بار انجام بدی یه بار انجام ندی آدم بده میشی، اصلا اصلا از خانوادت هیچ اطلاعاتی نده، کلا سوال پرسیدن ازت اطلاعات سوخته بده، از اهدافت پیششون نگو، به هیچ عنوان بحث با شوهرت رو نذار خانواده هاتون بفهمن، دلخوری بین تو شوهرت علنی شد و همه فهمیدن دیگه افسار جمع کردن اون مشکل دست تو وشوهرت نیست، پس ابدأ نذار موقع بحث با شوهرت بفهمن مشکلی دارین باهم، زیاد خودمانی نباش با قوم شوهر، کمی سنگین باش