آلکساندرا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 936 عنوان باشگاه 193 بازدید | 18 پست خانما من دوبار سزارین شدم 12 کیلو با رژیم کم کردم فقط شکم دارم اونم کم و ده کیلو دیگه میخوام کم کنم بنظرتون برم باشگاه شکمم تخت میشه .و اینکه پسرم کوچیکه باشگاه قبول میکنه اونم باشه. 1403/08/09 | 21:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mitalll عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 4287 منم شکمم مونده بود الان چندماه میرم باشگاه که رژیمم میده داره اروم اروم کوچیک میشه . باشگاه ما ،قبول میکنه بچه بیاری مخصوصا تو سیانسهای خلوت تفنگ نقره کوبم را فروختم برای یار قبای ترمه دوختم قبای ترمه ام را پس فرستاد تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
آلکساندرا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 936 منم شکمم مونده بود الان چندماه میرم باشگاه که رژیمم میده داره اروم اروم کوچیک میشه . باشگاه ما ،قبول ... پوست شکمت شل و افتاده نشده.ورزشا سنگین بدن دردم گرفتی
فائزه۸۱ عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 116 اره حتما برو هم شکمت تخت شه هم پوستت شل نشه فقط رژیم باعث شلی پوست میشه پسرت چند سالشه؟ کوچیک ۷_۶ قبول میکنن
آلکساندرا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 936 منم شکمم مونده بود الان چندماه میرم باشگاه که رژیمم میده داره اروم اروم کوچیک میشه . باشگاه ما ،قبول ... اگه قبول کنه خیلی خوب میشه بخارش ازهمه هدفام موندم
آلکساندرا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 936 اره حتما برو هم شکمت تخت شه هم پوستت شل نشه فقط رژیم باعث شلی پوست میشه پسرت چند سالشه؟ کوچیک ۷_۶ قب ... من شکمم شله و یکم بزرگ بخاطر بارداری . میترسم بعد کوچیکه شدن پوستم افتاده بشه. سه سالشه
mitalll عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 4287 پوست شکمت شل و افتاده نشده.ورزشا سنگین بدن دردم گرفتی نه اصلا . ورزشا متناسب با خودتون میدن ،یکم بدن درد داری مخصوصا اولش ولی منیزیم و ویتامین میخوری ،رد میشه دیگه . تفنگ نقره کوبم را فروختم برای یار قبای ترمه دوختم قبای ترمه ام را پس فرستاد تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
آلکساندرا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 936 نه اصلا . ورزشا متناسب با خودتون میدن ،یکم بدن درد داری مخصوصا اولش ولی منیزیم و ویتامین میخوری ،رد ... چه خوب چون نگران بعد کوچیکه شدن و شل شدن پوستم.خداکنه
فائزه۸۱ عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 116 من شکمم شله و یکم بزرگ بخاطر بارداری . میترسم بعد کوچیکه شدن پوستم افتاده بشه. سه سالشه گن شکم بگیر بزن ورزش کن تا جمع شه از شلی دربیاد
mitalll عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 4287 چه خوب چون نگران بعد کوچیکه شدن و شل شدن پوستم.خداکنه نه مربی و ورزش کمکت میکنه که چربیت کم شه و جاش عضله بشه دیگه . هی اروم اروم سایز کم میکنی تفنگ نقره کوبم را فروختم برای یار قبای ترمه دوختم قبای ترمه ام را پس فرستاد تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
آلکساندرا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 936 گن شکم بگیر بزن ورزش کن تا جمع شه از شلی دربیاد از کجا بگیرم بگم چی .ممنون
آلکساندرا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 936 نه مربی و ورزش کمکت میکنه که چربیت کم شه و جاش عضله بشه دیگه . هی اروم اروم سایز کم میکنی امشب به شوهرم گفتم میخواهم برم باشگاه حالا فردا میرم ببینم با بچه قبول میکنن
mitalll عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 4287 امشب به شوهرم گفتم میخواهم برم باشگاه حالا فردا میرم ببینم با بچه قبول میکنن ان شا ا... همش باهم برات درست بشه تفنگ نقره کوبم را فروختم برای یار قبای ترمه دوختم قبای ترمه ام را پس فرستاد تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
فائزه۸۱ عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 116 از کجا بگیرم بگم چی .ممنون مغازه هایی که لباس زیر میفروشن داره بگو گِن شکم پهلو میخام یا لِگ میخام (لگ شلواره که قسمت کشش پهنه که کل شکمو میگیره )
آلکساندرا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 936 ان شا ا... همش باهم برات درست بشه امین ممنون گلم