2777
2789
سلام عزیز دلم میتونم بپرسم برلی چی میخاید آزمایش بدید؟ حالا اگه گفتن بچتپن ماژوره دلشو دارین که چرخش ...

ما هر دومون ماژوریم

چاره‌ای جز این نیست

اون گ گ گ گ گ گ گ گ گ هست نه ک تو رو خدا نگید ک😂😂😂گِس‌وُ بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم میتونم بپرسم برلی چی میخاید آزمایش بدید؟ حالا اگه گفتن بچتپن ماژوره دلشو دارین که چرخش ...

جنین چهارماهه رو فکر نمیکنم که کوتاژ کنن

جنین چهارماهه رو فکر نمیکنم که کوتاژ کنن

خب عزیز دلم اگه قصدتون قتل اون بچه نباشه خب چرا میخاید بدونید؟ به عنوان کسی که یه غلطی کردم و به دستور پزشک سقط انجام دادم میگم این کار اشتباهه تا عمر دارید بابتش باید تقاص پس بدین خواهرانه میگم کاش بچمو سقط نمیکردم حتی اگه دو چشمش نابینا بود بعدا پشیمون میشید این کار قتل نفسه😭😭😭

خب عزیز دلم اگه قصدتون قتل اون بچه نباشه خب چرا میخاید بدونید؟ به عنوان کسی که یه غلطی کردم و به دست ...

ما که قصدمون قتل نیست ما فقط دو تا ادم مینوریم که احتمال داره ۲۵درصد بچمون سقط بشه

خب عزیز دلم اگه قصدتون قتل اون بچه نباشه خب چرا میخاید بدونید؟ به عنوان کسی که یه غلطی کردم و به دست ...

جسارتا چرا بچتونو سقط کردید؟و چند ماهگی بود؟

جسارتا چرا بچتونو سقط کردید؟و چند ماهگی بود؟

دکتر بهم گفت واکسن سرخجه زدی ممکنه بچه نابینا بشه نمیدونم فک کنم دوماهه بود من فک میکردم گناه نیست اما گناهه بخدا گناهه ما آورنده هیچ موجودی به دنیا نیستیم تا اراده خدا نباشه برگی از درختی نمیفته و اگه بچه ای تشکیل شد وظیفه ی مادر نگهداریشه اگه چهار ماهش باشه که دیگه روحم داره یه انسان زندست درد رو حس میکنه دیگه اراده خدا بوده که بوجود بیاد

دکتر بهم گفت واکسن سرخجه زدی ممکنه بچه نابینا بشه نمیدونم فک کنم دوماهه بود من فک میکردم گناه نیست ا ...

اینکه توی جنینی از بین بره بهتر از اینه که به دنیا بیاد و زجر بکشه چون ماژور بودن بحثش با نابینا بودن فرق داره و بچه ماژور اگه به دنیا بیاد تا۱۵سالگی میمیره و باید زجر زیادی رو تحمل کنه و همش بهش خون تزریق بشه

اینکه توی جنینی از بین بره بهتر از اینه که به دنیا بیاد و زجر بکشه چون ماژور بودن بحثش با نابینا بود ...

کاش زبانی داشتم که میتونستم به شما بفهمونم قتل نفس جایز نیست کاش عزیزم با یک عالم دینی صحبت کنید تا شما رو قانع کنند این شاید یک امتحان الهی و سبب رشد شماست و برای اپن بچه هم♥️

کاش زبانی داشتم که میتونستم به شما بفهمونم قتل نفس جایز نیست کاش عزیزم با یک عالم دینی صحبت کنید تا ...

مرسی عزیزم❤️‍🩹

2790
2778
2791
2779
2792