2777
2789

یکی میاره قطعش ک کنی ده تا میریزه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سوالمن موهام در اثر محکم کشیدن ریختن ینی خودش ریزش نداشت...منم استفاده کنم قطع کنم دوباره میریزه؟؟

ای بابا.دکتررفتی ببینی پیاز موت سالم یانه ناراحت شدم.ببین کلا مینوکسیدیل قرص فیناستراید یک برای رویش مو عالیه خب ولی وقتی قطع منی اون قبلیاتم میریزه روچندین نفر دیدم بااطمینان میگم بهت

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
ی سوالمن موهام در اثر محکم کشیدن ریختن ینی خودش ریزش نداشت...منم استفاده کنم قطع کنم دوباره میریزه؟؟

بنظرم شما تقویت کنی موهات درمیاد مزوتراپی چند جلسه برو ماینو واسه کساییه ک مشکل ارثب و داخلی دارن

existing is exhausting 

ای بابا.دکتررفتی ببینی پیاز موت سالم یانه ناراحت شدم.ببین کلا مینوکسیدیل قرص فیناستراید یک برای رویش ...

میدونم نباید قطع کرد ولی موی کم پشتم اعتماد به نفس ادمو میگیره

existing is exhausting 

ای بابا.دکتررفتی ببینی پیاز موت سالم یانه ناراحت شدم.ببین کلا مینوکسیدیل قرص فیناستراید یک برای رویش ...

من فک میکنم اونایی ک همینجوری ریزش دارن قطع کنن میریزه🥺

خجالت کشیدم موهامو نشون بدم چون ی مدت محکم بستم و ریختن💔

همشونم ن یه قسمت فقط...قسمت شقیقه

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
خیلی وقته تحت درمانم حل نمیشه تنبلی تخمدان دارمهمه هم منو میترسونن از ماینو

تنبلی تخمدان فقط باید سبک زندگیتو عوض کنی منم دارم

تامیتونی تحرک داشته باش تنبلی کنی بدترمیشی

تو غذاهاتم فلفل سیاه و دارچین استفاده کن

ورزش یادت نره

نوشابه و کنسرو و فسفود و غذاهای اماده و لبنیات بدترش میکنه

غذاهای چرب و چیلی خیلی نخور

میوه و سبزیجات و غذای سالم بخور

تنبلی تخمدان فقط باید سبک زندگیتو عوض کنی منم دارمتامیتونی تحرک داشته باش تنبلی کنی بدترمیشیتو غذاها ...

الان شرایطشو ندارم اصلاح سبک کنم برای همون میخوام ماینوکسیدیل بزنم وگرنه راه درمان تنبلی طبق تحقیقی ک من کردم کم کردن کربوهیدرات و لبنیات و بالا بردن پروتئین و سبزیجاته به اضافه عضله سازی و ورزش ولی من خودم کمبود وزن دارم نمیتونم تغذیمو محدود کنم

existing is exhausting