2821
2789
عنوان

ازدواج

129 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من ۳۱سالمه ومجردم

خواستگارهای زیادی داشتم ولی بخاطر یه عشق بیخود همشون رد میکردم که ازدواج به اون هم قسمت نشد

حالا تعداد خواستگارهام خیلی کم شده خیلی نگرانم و ناامید فکر میکنم دیگه نمیتونم ازدواج نمیکنم کسی هست شرایط منو داشته باشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خاله من ۱۷ سالش بوده که ازدواج کرده، با یه پسر یک ساله تو ۲۳سالگی جدا شد. الان پسرش ۲۱ سالشه، همکلاسی خالم اولین ازدواجش دیشب بود. 

ذهنتون رو درگیر نکنید ، زندگی فقط و فقط ازدواج نیست

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

خاله من ۱۷ سالش بوده که ازدواج کرده، با یه پسر یک ساله تو ۲۳سالگی جدا شد. الان پسرش ۲۱ سالشه، همکلاس ...

تو شهر ماهم ازدواج تو سن پایین هست همه دوستام ازدواج کردن بچه هاشون بزرگ شدن فقط من مجردم

تو شهر ماهم ازدواج تو سن پایین هست همه دوستام ازدواج کردن بچه هاشون بزرگ شدن فقط من مجردم

منم تمام رفیقای مدرسه ازدواج کردن همه بچه دارن من ۳۴سالم شده مجردم. نمیشه بشینم فکرو خیال کنیم و خودمون رو نابود کنیم

منم تمام رفیقای مدرسه ازدواج کردن همه بچه دارن من ۳۴سالم شده مجردم. نمیشه بشینم فکرو خیال کنیم و خود ...

دیگه از یه سنی به بعد تنهایی خیلی سخته آدم احتیاج به همدم داره

دیگه از یه سنی به بعد تنهایی خیلی سخته آدم احتیاج به همدم داره

صددرصد همینه . ولی خوب تنهایی بهتر از انتخاب اشتباهه

2823
2791
2779
2792