2777
2789
عنوان

کاش خوشگل بود

106 بازدید | 11 پست

من خیلی زشتم😪😪

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
همه زیبایی خودشون دارن

من هیچ زیبایی ندارم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی بهت گفته زشت که روت اثر گذاشته؟

نه ولی خودم که تو آینه می بینم

من خودم یه بنده خدایی بچه بودم بهم میگفت زشت به خاطر همون پرسیدم تا مدتها فکر میکردم که زشتم حتی گاه ...

آره بچه بودم خیلی ها بهم گفتم داداش هام😪😪😪

باید بتونی استایلی که بهت میاد و سبک آرایشی که بهت میاد پیدا کنی مطمئنم زشت نیستی فقط اعتماد بنفست پ ...

آرایش نمی کنم اصلن

یک کم پوستم سبزه ولاغر

آرایش نمی کنم اصلنیک کم پوستم سبزه ولاغر

منم سبزه هستم و قبلاً لاغر بودم دلیل نمیشه که زشت باشی عزیزم سعی کن به خودت برسی آرایشی که بهت میاد رو پیدا کنی مثلن من قبلاً مداد چشم می‌کشیدم بعداً فهمیدم که اصلا بهم نمیاد چشمام کشیده تر میکنه الان فقط ریمل میزنم با ریمل واقعا چشمام قشنگ میشه تو هم حتما میتونی چیزی که بهت بیاد پیدا کنی