تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
خدا بهت آرامش بده...اگر هیچ راه دیگه ای نمونده چه میشه کرد فقط مراقب روحیه بچت باشین هر دو هر مشکلی که دارین اون طفل بیگناه پاره تنتونه از مادری و پدر براش کم نذارید.
فکر میکنم تا یه مدت تو این احوال بمونی اما گذراست امیدوارم هرچی خیره برات اتفاق بیفته
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایی کهبچه تنهاروازتوجوب نجات میده وبه قدرت میرسونه توخشکسالی بچه روآب میده بهش ایمان داشته باش انشالله درست میشه همه چیز همین بچه هامیبینی موفق ترمیشن ولی انشالله بچه باخودت باشه
[QUOTE=358746886]خدا بهت آرامش بده...اگر هیچ راه دیگه ای نمونده چه میشه کرد فقط مراقب روحیه بچت باشین هر دو هر مشکلی ...[/QUOکاش میمردم این روزونمیدیدم
خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد
مادرشوهرم داشت طلاق میگرفت ۷ماه خونه من بودازهیچ محبتی بهش دریغ نکردم آخرش برای اینکه حمایت شوهرموداشته باشه تنهانباشه زندگی ماروهم خراب کردواگذارش به خدا
خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد