2777
2789
عنوان

امشبم جزاون شباس ک حالم بد

278 بازدید | 12 پست

همش باخودم میگم چرااینطورشد،آینده بچم چی میشه؟دوشنبه میریم برای طلاق قلبم داره میترکه

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

اگه فکر میکنی به نفع بچه ته خیلی غصه نخور...خدا بزرگه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

خدا بهت آرامش بده...اگر هیچ راه دیگه ای نمونده چه میشه کرد فقط مراقب روحیه بچت باشین هر دو هر مشکلی که دارین اون طفل بیگناه پاره تنتونه از مادری و پدر براش کم نذارید.

فکر میکنم تا یه مدت تو این احوال بمونی اما گذراست امیدوارم هرچی خیره برات اتفاق بیفته

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی که‌بچه تنهاروازتوجوب نجات میده وبه قدرت میرسونه توخشکسالی بچه روآب میده بهش ایمان داشته باش انشالله درست میشه همه چیز همین بچه هامیبینی موفق ترمیشن ولی انشالله بچه باخودت باشه

هرچندنمیدونم براچی میخوای طلاق بگیری

خدایی که‌بچه تنهاروازتوجوب نجات میده وبه قدرت میرسونه توخشکسالی بچه روآب میده بهش ایمان داشته باش ان ...

امیدم فقط به خداست مادرشوحلال نمیکنم اومدزندگیموبه آتیش کشیدورفت بجای محبتایی ک بهش کردم هم زندگی خودشوداغون کردهم زندگی منو

امیدم فقط به خداست مادرشوحلال نمیکنم اومدزندگیموبه آتیش کشیدورفت بجای محبتایی ک بهش کردم هم زندگی خو ...

ای بابامقصرایشون بودن چطوردلش اومددلش برابچه نسوخت انشالله درست میشه نگران نباشین

خدایی که‌بچه تنهاروازتوجوب نجات میده وبه قدرت میرسونه توخشکسالی بچه روآب میده بهش ایمان داشته باش ان ...

حالم بدخواهرخیلی ،خیلی ازبی پشت وپناه بودنم سواستفاده کردن

[QUOTE=358746886]خدا بهت آرامش بده...اگر هیچ راه دیگه ای نمونده چه میشه کرد فقط مراقب روحیه بچت باشین هر دو هر مشکلی ...[/QUOکاش میمردم این روزونمیدیدم

مادرشوهرم داشت طلاق می‌گرفت ۷ماه خونه من بودازهیچ محبتی بهش دریغ نکردم آخرش برای اینکه حمایت شوهرموداشته باشه تنهانباشه زندگی ماروهم خراب کردواگذارش به خدا

[QUOTE=358746886]خدا بهت آرامش بده...اگر هیچ راه دیگه ای نمونده چه میشه کرد فقط مراقب روحیه بچت باشی ...

دور از جونت ... هر کسی یه مشکلی داره خدا

هر کسو یه جوری ازمایش میکنه .

اینم میگذره درسته  سخته واقعا اما گاهی رهایی از یه زندگی اشتباه کلی مسیر روشن به روی آدم باز میکنه که برای بچت هم بهتر میشه ..

بازم میگم .اگر واقعا راهی نمونده 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
دور از جونت ... هر کسی یه مشکلی داره خدا هر کسو یه جوری ازمایش میکنه .اینم میگذره درسته سخته واقعا ...

این روزاخیلی داره سخت میگذره ،اصلانمیگذره من ک ازخودخداخواسته بودم چرااینطورشد،زحمت چندین وچندسالم همش هیچ شد

یه نامزدیه ناموفق داشتم همسرم ک اومدن خاستگاری تاصبح باخداحرف زدم گفتم اگه واقعابه صلاحم نیست نشه نزاره دوباره آبروم بره ،۱۱سال عذاب کشیدم وتحمل کردم ولی آخرش به اینجاکشید

این روزاخیلی داره سخت میگذره ،اصلانمیگذره من ک ازخودخداخواسته بودم چرااینطورشد،زحمت چندین وچندسالم ه ...

ان شاءالله از اینجا به بعدش خیر و خوشی خدا برات رقم بزنه عزیزم