makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 8680 عنوان فعلا میسازم 68 بازدید | 11 پست خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 1403/08/09 | 19:17 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4986 ولی گاهی دلم میخواد واقعا دنیارو پاره کنم از توش خوشبختی رو دربیارم مگه چن بار حق زندگی داریم که به اینی که هس قانع باشیم هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 8680 ولی گاهی دلم میخواد واقعا دنیارو پاره کنم از توش خوشبختی رو دربیارم مگه چن بار حق زندگی داریم که به ... من واقعا کم آوردم واقعا فقط عین ربات دارم زندگی میکنم خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4986 من واقعا کم آوردم واقعا فقط عین ربات دارم زندگی میکنم ناامید نباشفردایی بهتر در راه است مطمعن باش هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4986 خدا لعنت کنه نکنه یکی اومده عاشقت کردهوابسته گردهبعدم گورشو گم کرده رفته؟ هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 8680 ناامید نباشفردایی بهتر در راه است مطمعن باش 20 و چن ساله همینو همه میگن هیچ فردای خوبیم تو راه نیست خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 8680 خدا لعنت کنه نکنه یکی اومده عاشقت کردهوابسته گردهبعدم گورشو گم کرده رفته؟ نگو خدا لعنت کنه عاشقم ک کرده ولی خودمون دوتایی تصميم به جدایی گرفتیم خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4986 20 و چن ساله همینو همه میگن هیچ فردای خوبیم تو راه نیست میاددددددمن بهت میگمممم میادبریز بیرون انرژی منفیارو هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4986 نگو خدا لعنت کنه عاشقم ک کرده ولی خودمون دوتایی تصميم به جدایی گرفتیم هیچ راهی نیس ؟نذار حسرت بشه واست شاید دارم احساسی حرف میزنم یا بچگونه ولی باورم اینه اگه قراره بدبختم بشی پيشش و از انتخابت بازم نذار حسرت بشه هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 8680 هیچ راهی نیس ؟نذار حسرت بشه واست شاید دارم احساسی حرف میزنم یا بچگونه ولی باورم اینه اگه قراره بدبخت ... هیچ راهی نیست جز اینکه خودش بیاد... خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4986 هیچ راهی نیست جز اینکه خودش بیاد... اميدوارم همون طور که عاشقت کرده گند نزنه به باورت و خودش بخواد و بیاد هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
makaronii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 8680 اميدوارم همون طور که عاشقت کرده گند نزنه به باورت و خودش بخواد و بیاد انشالا خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی