2821
2789
عنوان

لباس مجلسی

117 بازدید | 18 پست

چندروز دیگه عروسی خواهرمه... یه پیرهن ماکسی دارم سادست.‌‌ گفتم اونو بپوشم تا بتونم واسه آرایشگاه و هدیه و خرجهای دیگه پول داشته باشم. واقعا برام سنگین میشه بخوام برم یه لباس مجلسی شیک بخرم.  اگر بخوام قیمت معمولی بخرم که همینو دارم فرقی نمیکنه. از یه طرف همش توی اینستا لباس مجلسی های زرق و برق دار میبینم وسوسه میشم برم بخرم ولی میدونم بعدش تا چندماه از نظرمالی اذیت میشم... نمیدونم چیکار کنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه چندتا مزون عروس رفتم لباس مجلسی درحد چندتا دونه داشتن که جالب نبود. نمیدونم کجا باید برم واسه اجا ...

دوستی آشنایی نداری ازش قرض بگیری 

آخه حیف شب عروسی خواهرش آدم لباس ساده بپوشه 

دیدی بالاخره شد🥺✨

آره عزیزدلم ساده ک خیلی دیگه ساده اس مگر خودت از خرازی مروارید و این چیزای تزیینی بگیری رو یقه اس بزنی 

با این لباس اگه شنیونت بسته باشه خیلی بد نشون میده 

دیدی بالاخره شد🥺✨
آره عزیزدلم ساده ک خیلی دیگه ساده اس مگر خودت از خرازی مروارید و این چیزای تزیینی بگیری رو یقه اس بز ...

نمیدونم چیکار کنم؟ شما نمیدونید کجا لباس مجلسی اجاره میدن؟

نمیدونم چیکار کنم؟ شما نمیدونید کجا لباس مجلسی اجاره میدن؟

عزیزدلم داخل اینستا سرچ کن لباس مجلسی اجاره ای . معمولاً همونای شهرتون میاره . یا تو برنامه دیوار شهرتون سرچ کن لباس مجلسی اجاره ای میاره حتما 

دیدی بالاخره شد🥺✨
عزیزدلم داخل اینستا سرچ کن لباس مجلسی اجاره ای . معمولاً همونای شهرتون میاره . یا تو برنامه دیوار شه ...

سرچ کردم. اینستا و دیوار ولی نتونستم از شهرهای نزدیک پیدا کنم... 

از یکی قرض کن ولی لباستو بخر چون هم عروسی خواهرته همه نگاهشون به شماست و لباسم نشون دهنده شخصیت طرفه 

هم بعداً تو عکس فیلم میمونه 

بهترین ها سهم تویی که داری این متن رو میخونی💕 برای خوشبختی منم دعا کنید 

به نصیحت منی که عروسی خواهرم لباس نخریدم گوش کن حتما برو بخر تو دلت میمونه خواهرت فقط یبار عروس میشه

منم پیش خودم میگم برم بخرم ولی با اون پولی که دارم نمیتونم لباس‌های خیلی خاص بخرم نهایت یه کم از این لباس شیک تر بشه. برای همین پیش خودم میگم همین رو بپوشم.

شما چی پوشیده بودین؟