من یه پشت کنکوری بدبختم که از تموم خانواده حرف میشنوم و شدم تو سری خور کل خانواده حتا ب جایی رسیدم ک از داداش کوچیکمم کتک میخورم و باید خفه خون شم چون مادرم متعقده کنکور قبول نشدم باید سرمو بزارم بمیرم کاش میمردم راحت میشدم از این زندگی فلاکت بار💔
خب عزیزم بخون برای امسالت ... این چیزا متاسفانه تو ایزان خیلی رایجه ... رشتت چیه؟
یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه
یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه
منم و سال پشتم الانم میرم ازاد میخوام دوباره بخونم واسه کنکور هی بخونم تا این چهار سال تموم نشده برم شریف چون عاشقشم یکم تحملاتتو ببر بالا تر ضعف نشون نده بشین بخون بعدم یه چند ساعت مونده انتخاب رشته تموم بشه پنهونی برو بزن یه شهر دیگه اولیویاتت بعدم راحت میتونی فرار کنی بری شهر دیگه و کم کم مستقل شی
دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))
یه سوال چجوری درصد ریاضی مو بیارم بالا؟بعد من زیست دوازدهم معلم نداشتم الان که پشتم درسشو نمیفهم فصل ...
کتاب تست خوب + کلاس .... اگه درصدت پایینه مثلا ۳۰ اینا میکرو بگیر اگه متوسطی خیلی سبز و مهروماه
زیستم درسنامه خیلی سبزو خودم خوندم معلمم نداشتم