2777
2789
عنوان

هدفون از لیسانس گرفتن چی بود

72 بازدید | 8 پست

من خودم حرف مردم و پول

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

علاقمندی به تحصیل

داشتن شغل

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیسانس یا بیشتر 

بالارفتن شعور اجتماعی آگاهی با انسان های تحصیلکرده معاشرت کردن 

جایگاه اجتماعی 

شاغل شدن هم 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

رشته و دانشگاه رفتن رو دوست داشتم

ارشد هم به همین دلیل

دکترا هم این دلیلمه ولی مقاله ندارم کنکور نمیدم که بعد تو مصاحبه سنگ رو یخ بشم

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

هدف خاصی نداشتم اصلا به درس علاقه نداشتم عاشق هنر بودم و هستم ، ولی نشد که دانشگاه هنر درس بخونم

صرفا رفتم یه رشته تحصیل کردم که جلوی فامیل و دوست و آشنا کم نیارم،رشته خوبی درس خوندما ولی خب علاقه زیادی ندارم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱