2777
2789
عنوان

تلفن به همسر

164 بازدید | 8 پست

خانوما یه سوال همسرمن کارش طوریه که ازصبح که میره تا وقتی کارش تموم بشه خیلی کم پیش میاد بتونه تلفنمو جواب بده مثلا از هر 10بار یکبار درهفته ولی توقع داره بازم من بهش زنگ بزنم اونم یاجواب نده یارد تماس بده درغیراینصورت عصرکه کارش تموم میشه میگه خبری نبود ازت امروز وازین حرفا بهش میگم خب توکه نمیتونی جواب بدی چرا زنگ بزنم میگه توزنگتو بزن شایدتونستم منم بدم میاد چقدر رد تماس یا جواب ندادن یاپشت خط بمونم بهش میگم خب توهروقت کارت سبک بود زنگ بزن میگه من همش کاردارم تاوقتی ازدفتربیام بیرون میگم خب جواب خودتو دادی دیگه پس کارداری درهرصورت ....

پیام بده،بگو میتونم زنگ بزنم؟

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

😂😂 خوشش میاد اویزونش باشی 

نه بابا وقتی رد تماس میده چرا زنگ بزنی بعد اونم اونم کارش براش مهم تر باشه

مردا همشون همینن عزیزم شوهر منم اولویتش کارشه یک ذره از ساعت کارش کم نمیکنه حتی مهمون تو خونه منتظرش نشسته باشه 

پس ما زن ها هم باید ازشون یاد بگیریم اولویت خودمون باشیم 

چرا اگه ما بهشون بگیم زنگم نزدی میشه غر زدن واسه اونا غر زدن نمیشه

😂😂 خوشش میاد اویزونش باشی نه بابا وقتی رد تماس میده چرا زنگ بزنی بعد اونم اونم کارش براش مهم تر با ...

دقیقا منم زنگ نمیزنم مگه اینکه خیلی واجب باشه تاساعت بعدکارش اینم خوشش نمیاد انگارمیخواد امارمو داشته باشه ولی دستش بنده نمیتونه منم زنگ نمیزنم حرصش میگیره😏😏

دقیقا منم زنگ نمیزنم مگه اینکه خیلی واجب باشه تاساعت بعدکارش اینم خوشش نمیاد انگارمیخواد امارمو داشت ...

همشون همینن کار و برنامه خودشون اولویتن دوست دارن ما اویزونشون باشیم 

ولی اگه ما یه کلمه بگیم چرا توجه نمیکنی چرا زنگ نمیزنی میگن واااای دوباره شروع کردی سرکار بودم خستم کوه کندم 

همشون همینن کار و برنامه خودشون اولویتن دوست دارن ما اویزونشون باشیم ولی اگه ما یه کلمه بگیم چرا توج ...

متنفرم ازین سیاه نمایی هاشون ازینکه فکرمیکنن همه چی تحت کنترلشون باید باشه والا بایه بچه کلاس چهارمی پدرم دراومده پابه پاش دارم درس میخونم بخدا