2777
2789
عنوان

جلب توجه کردن

66 بازدید | 10 پست

خواهرم یک سال و نیمه با یه پسر صحبت میکنه و تصمیمشون جدیه و خانواده ها یکم میدونن و چند ماه دیگه همه چیز رسمی میشه ،با این وجود تمام تلاششو میکنه برای جلب توجه بعضی پسرا و بهشون فرصت میده و ترغیبشون میکنه اینکه میگم ترغیبشون میکنه مستقیما نیست مثلا کلامی خودشو نشون میده ،به لحاظ بصری و عملکردی خودشو در معرض توجهشون میزاره مثلا اگه یه سطل اشغال جلو پسر مدنظرش باشه از عمد زباله رو تو دستش نگه میداره تا زمانی که برسه پیش سطل اشغال که یهو طرف ببینتش 

نمیدونم چشه ...این روزا هم میدونه من نظری دارم روی یکی با این وجود جلو اونم کم نمیزاره و تماممممم تلاششو میکنه 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐😐چ بد

رو اعصابم رفته دیگه باور کنید احساس میکنم سره انتخابای منم خودخواهه و رقابت میکنه اصلا انگار نه انگار 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

رو اعصابم رفته دیگه باور کنید احساس میکنم سره انتخابای منم خودخواهه و رقابت میکنه اصلا انگار نه انگا ...

بعضی شخصیتشون اینطوریه 

بش بگو تو دیگه خو با ی نفر تو رابطه ای چرا رفتارت پیش بقیه پسرام عوض میشه بینم جوابش چیع

بگو این کارت مث خیانت میمونه ها

کرم میریزهدوما کار خوبی میکنه کلا فوکوس نمیکنه رو اون پسره بلککههه نشد، خب زمان هدر نمیده هروقت رسمی ...

نه نه تمام دارایی اون پسر در حال حاضر توی دست خواهرمه و اینجوری نیست ما هممون شریکیم توی کار به لحاظ تعهد هم خانواده ها در جریانن فقط اون فعلا خارج از ایرانه چند ماه دیگه میاد و بخاطر همین نمیتونه برسه فعلا ،تقریبا هر شب باهم تا دیر وقت صحبت میکنن با این وجود من نمیدونم چشه این رفتارش از چیه میترسم بعد ازدواجم اینطوری کنه

نه نه تمام دارایی اون پسر در حال حاضر توی دست خواهرمه و اینجوری نیست ما هممون شریکیم توی کار به لحاظ ...

خب کوخ داره دیگه کرم میریزه

ببین یه واقعیتی هست انسانها هم مث پرنده ها هستن بعضیا سیستمشون ذاتشون تک همسریه و بعضیا چند همسری و میتونن همزمان هندل کنن

خب کوخ داره دیگه کرم میریزهببین یه واقعیتی هست انسانها هم مث پرنده ها هستن بعضیا سیستمشون ذاتشون تک ...

نه اون اینطوری نیست ...فقط این پسره احساس میکنم خیلی دیر کرده و این مدت صحبت کردن داره زیاد میشه 

چون به هر حال قصد ازدواج داره خواهرم تا چقدر صبر کنه 

ربطی نداره به دیر کردن

شایدم...

ربطی نداره به دیر کردن

خلاصه کلام اینکه خیلی داره این وضعیت حال بهم زن میشه...