2789
عنوان

تاخیر حرکتی

1047 بازدید | 9 پست

نوزادی ک تاخیر حرکتی داره با کاردرمانی خوبه خوب میشه و مثل یه بچه عادی میشه؟گفتن اکسیژن به مغزش نرسیده و باید کاردرمانی بره نوتروفیل و زینک پلاسو چندتا ویتامین دیگه تجویز کرد نوارمغز گرفت گفت خیلی حاد نیس نوارمغزشو واسه گفتاردرمانی که خاستن گفت نوارمغزش که نرماله ببرین پیش دکتر دیگه.۱۱ماه و نیمشه تازه شروع کرده ب نشستن سینه خیز نمیره ازخودش صدا درمیاره ولی باخودش اینکه بامن باشه نه  اشاره رو هنوز متوجه نمیشه انگار حرفامو خوب نمیفهمه عکس العملی نشون نمیده نوارگوشش هم خوب بود ولی چشماشو گفتن انحراف داره و ضعیفه شمارشم گفت ۲...خیلی نگرانم یعنی میشه کامل خوب شه؟هرکی میبینه میگه چرا اینجوریه .البته یه بارم سرماخورد تو ۵ماهگی عفونت کرد ی هفته بستری بود تا قبل ازون اوکی بود گردنشم به موقع گرفت وزنش هم طبق نمودار ولی الان وزنشم کمه

نوزادمنم چهارماه و ۵روزشه بنظرم متوجه اطرفیانش نمیشه با کسی جز خودم نمیخنده خیلی نگرانم   

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نوزادمنم چهارماه و ۵روزشه بنظرم متوجه اطرفیانش نمیشه با کسی جز خودم نمیخنده خیلی نگرانم   &nbs ...

عزیزم چ توقعی داری.بچه همین که میخنده یعنی سالمه 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

امیدوارم بعد گذشت دوسال بچت حال خوبی داشته باشه عزیزم.متاسفانه منم یه هفته اس متوجه شدم پسرم مشکل پسر شمارو داره.البته من دیر فهمیدم.دوسال و ۷ماهشه حرف نمیزنه.هم دیر نشست هم دیر راه رفت.حالا میخام بدونم بچه شما الان چجوریه؟؟؟؟؟😢