2777
2789
عنوان

چرا یهویی اینجوری شدم😂😂

168 بازدید | 14 پست

از دیروز کااااااااااملا یهویی همش احساس میکنم دستام کثیفه باورتون میشه نصفه شب سه چهار بار از خواب پاشدم رفتم دستمو شستم باز اومدم خوابیدم 😐😐😐 احساس میکنم روانی شدم😂😂😂😂

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درست احساس کردی

😂😂😂😂😂 بخدا خیلی برام عجیبه آخه دفعاتی ک دستمو می‌شورم خیلی زیاد شدهههههههه ظهر از دکتر اومدم چندین بار شستم الان باز احساس میکردم دستم بوی بیمارستان میده😐😐😐

من دستامو میشورم بعد با حوله خشک میکنم دوباره میشوزم با دستمال خشک میکنم 😐سه باره میشورم با لباس خش ...

وای وای دقیقا منم همینجوری شدم با اینکه تا پریروز ب زور میشستم دستامو😂 رفتم شستم با حوله خشک کردم باز گفتم ن حوله کثیف بوده شاید باز رفتم شستم با دستمال کاغذی خشک کردم

وای وای دقیقا منم همینجوری شدم با اینکه تا پریروز ب زور میشستم دستامو😂 رفتم شستم با حوله خشک کردم ب ...

😂😂 پس ویروس حتما وگرنه اینجوری طبیعیه دیگه 

تنها نیستیم 😁😁

C᭄

😂😂😂😂😂 بخدا خیلی برام عجیبه آخه دفعاتی ک دستمو می‌شورم خیلی زیاد شدهههههههه ظهر از دکتر اومدم چن ...

فقط امروز بوده دست شستنت؟ 

هروقت همچین حسی کردی محل نذار بهش وگرنه دچار وسواس میشی پدرت درمیاد

فقط امروز بوده دست شستنت؟ هروقت همچین حسی کردی محل نذار بهش وگرنه دچار وسواس میشی پدرت درمیاد

آره از دیروز یهویی اینجوری شدم برا اولین بار