2777
2789
عنوان

حق با منه یا مامانم

1183 بازدید | 63 پست

سلام بچه ها من میخوام یک موضوعی روو تعریف کنم و شما قضاوت کنید حق با من هست یا نه

خونه ما سه طبقه هست طبقه پایین یک سوییت منهای شصت کوچیک با دو تا خواب 6متری، طبقه های بالا بزرگ با سه خواب بزرگ 16متری، من دوتا برادر دارم تا قبل از ازدواج اونها ما بالا بودیم ولی وقتی ازدواج کردن اومدیم پایین. موقع ادواجشون بابام همه هزینه های عروسی, هزینه بازسازی خونه، دو تا سرویس طلا یکی سرویس اصلی یکی هدیه، فرش دستبافت، مبل ووو... پرداخت کردن. قبضاشون هم توی همه این سالها بابام میده. یکی از داداشهام هم از بعد از ازدواجش ناهار کلا خونه ما هست.. قبلا نفری یک ماشین هم براشون خریدن. حتی موتور هم مامانم برای هر کدوم یکی خرید.. مامانم چند میلیارد هم برای داداشم مغازه خرید که مقداری هم کم داشت بابام داد

من هنوز ازدواج نکردم، متاسفانه بابام پارسال مریض شددو چند ماه قبل فوت شد...

چند ماه مریضی بابام من نگهش میداشتم، داداشم هم البته خیلی کمک میداد. ولی مامانم و داداش دیگرم اصلا جلو نمیومدن. بچه ها نگهداری از بابام خیلی سخت بود من حمامش میکردم پوشکش میکردم ولی نمیذاشتم هیچکس با خبر بشه چون نمیخواستم کسی از فامیل ودوست و آشنا متوجه شن و بگن بابام خار شد، نمیخواستم عزت نفسش از بین بره، الان هم چون شما نمیشناسین مطرح کردم

حالا اصل مطلب بابام مقداری دلار و طلا داره که الان که گرون شده شاید بشه 800 میلیون. همیشه هم میگفت اینها برای جهیزیه تو هست دیگه. حالا مامانم میگه خیرر اینها باید قسمت 3تاتون بشه. تازه منت هم میذاره که سهم تو نصف هست من میگم تقسیم بر3! و خیلی قشنگ میگه من نشینیدم و یادم نمیاد بابات گفته باشه مال تو هست،اگر هم بخوام ازحقم دفاع کنم به بدجنس بودن و حسادت متهمم میکنه و احساس گناه بهم میده

حالا شما بهم بگین حق با من هست یا مامانم؟

خدا رحمت کنه پدرتو 

صد در صد حق با توئه 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والاع اونا واس جهاز توعه دیگه چجوری باید خدمات بدین به داداشاتون 

چقدر مسخره 

بگو اره ببر بده عروسات بخورن ببینم پس فردا افتادی گوشه خونه میان دستتو بگیرن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

با مادرت چون اگه پدرت می خواست چیزی به نامت میزد ببخشید خودمم زخم خوردم حرف رو کسی قبول نداره باید مدرک وسند باشه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

چی بگم اگه بابا گفته به مادرتون هم جهاز شماست که در واقع قید کرده هر فردی میتونه یک سوم اموالش رو وصیت کنه نه بیشتر

اما عزیزم اگه نمیدن بهت مدرکی هم وسط نبست بی خیال شو بگو اگه شما میگین  مال همست باشه اما اگه مال من باشه بقیه استفاده کنن راضی نیستم 

دیگه بقیشو بسپار به خدا با احترام هم بیان کن اینو 

خانواده رو واقعا کاری نمیشه کرد مخصوصا چیزی که مدرک نداری

خدا پدرت و رحمت کنه اگه ماشین ها و موتور ها به اسم برادرات کردن حق با شماست اما اگه اونا هم تقسیم میشه و به نام اونا نیست این ها هم تقسیم شه مهم نیست چون انشالله زمان ازدواج‌شما هم براتون جهاز تهیه میکنن دست خالی که راهیت نمیکنن عزیزم.

مامانم انگار دشمن من هست

ما کاملا باهم غریبه هستیم

قبلا پیش مشاور رفتم بهم گفت اگه با مامانت خوب نیستی اشکالی نداره به جاش بابات هست..خیلی عجیب بود یکماه هم از این حرف نگذشته بود که بابام مریض شد وجلوی چشمم آب شد. جوری که به وجود خدا شک دارم و کلا از زندگی ناامیدم