سلام بچه ها من میخوام یک موضوعی روو تعریف کنم و شما قضاوت کنید حق با من هست یا نه
خونه ما سه طبقه هست طبقه پایین یک سوییت منهای شصت کوچیک با دو تا خواب 6متری، طبقه های بالا بزرگ با سه خواب بزرگ 16متری، من دوتا برادر دارم تا قبل از ازدواج اونها ما بالا بودیم ولی وقتی ازدواج کردن اومدیم پایین. موقع ادواجشون بابام همه هزینه های عروسی, هزینه بازسازی خونه، دو تا سرویس طلا یکی سرویس اصلی یکی هدیه، فرش دستبافت، مبل ووو... پرداخت کردن. قبضاشون هم توی همه این سالها بابام میده. یکی از داداشهام هم از بعد از ازدواجش ناهار کلا خونه ما هست.. قبلا نفری یک ماشین هم براشون خریدن. حتی موتور هم مامانم برای هر کدوم یکی خرید.. مامانم چند میلیارد هم برای داداشم مغازه خرید که مقداری هم کم داشت بابام داد
من هنوز ازدواج نکردم، متاسفانه بابام پارسال مریض شددو چند ماه قبل فوت شد...
چند ماه مریضی بابام من نگهش میداشتم، داداشم هم البته خیلی کمک میداد. ولی مامانم و داداش دیگرم اصلا جلو نمیومدن. بچه ها نگهداری از بابام خیلی سخت بود من حمامش میکردم پوشکش میکردم ولی نمیذاشتم هیچکس با خبر بشه چون نمیخواستم کسی از فامیل ودوست و آشنا متوجه شن و بگن بابام خار شد، نمیخواستم عزت نفسش از بین بره، الان هم چون شما نمیشناسین مطرح کردم
حالا اصل مطلب بابام مقداری دلار و طلا داره که الان که گرون شده شاید بشه 800 میلیون. همیشه هم میگفت اینها برای جهیزیه تو هست دیگه. حالا مامانم میگه خیرر اینها باید قسمت 3تاتون بشه. تازه منت هم میذاره که سهم تو نصف هست من میگم تقسیم بر3! و خیلی قشنگ میگه من نشینیدم و یادم نمیاد بابات گفته باشه مال تو هست،اگر هم بخوام ازحقم دفاع کنم به بدجنس بودن و حسادت متهمم میکنه و احساس گناه بهم میده
حالا شما بهم بگین حق با من هست یا مامانم؟