2777
2789
عنوان

ب نظرتون جن بوده😟😳

241 بازدید | 17 پست

بچها من دیشب خونه تنها بودم کسی نبود..وقتی ک میخواستم بخوابم ی حس خوفی تو وجودم نشسته بود همش حس میکردم یکی هست‌..با گوشیم سوره یس رو پخش کردم هی دوباره پلی میکردم با دعا و سلام صلوات چراغارا خاموش کردم دراز کشیدم خودمو با گوشی سرگرم کردم ولی بازم خوف داشتم قلبم میزد کلیم ب شکر خوردن افتادم ک چرا بحرف مامان بابام گوش ندادم رفتن خونه مادربزرگم من درس داشتم گفتم تنها می مونم نمیام.بعد ی نیم ساعت بعد دیدم هی صدای تاق و توق از یخچال میاد انقدر صداها بلند بود پاشدم لامپو روشن کردم رفتم سر یخچال دیدم صدایی نمیاد ولی بطری ابی ک تو یخچال بود هی تکون میخورد..دوباره اومدم دراز کشیدم باهزار ترس ساعت ۲ یا ۳ نصفه شب خوابم برد. صبح ک از خواب پاشدم ی سردری گرفتم ک تاالان سرم درد میکنخ

ب نظرتون چیزی بود؟یا من خیالاتی شدم😟

دست پرورده شیما کاتوزیان و آنیا لیش😌😎🦋🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا وسیله ها عادت دارن وقتی تنهایی قلنج بشکنند😂

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

کجاش😟

کلا ادم وقتی تنها باشه به همه چی حساس میشه صداهای کوچک و کم هم میشنوه این صدا قبلا هم میومده اما وقتی که تنها بودی واضح میشنوی همونطور که گفتم به همه چی حساس میشی

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

کلا ادم وقتی تنها باشه به همه چی حساس میشه صداهای کوچک و کم هم میشنوه این صدا قبلا هم میومده اما وقت ...

وای وای داشتم سکته میکردم از صبح میگرنم گرفته

دست پرورده شیما کاتوزیان و آنیا لیش😌😎🦋🌹

من تنهایی ک خونه میمونم شب در اتاقو میبندم برقو روشن میزارم میخوابم

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊