2777
2789
عنوان

بچه ی سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 69 پست
خانما میشه سریع جواب بدید کار دارم منم تو فکر بچه سومم ۳۷ سالمه یه پسر و دختر دارم ۲ تا خونه داریم م ...

واقعیت برای تهران دو تا خونه و اینا کمه 

میگم تهران چون بچه ها تو تهران توقعشون بالاتره 

دختر نوجوون  برادرشوهر من تو شهرستان به گوشی ۱۵ میلیونی راضیه 

دختر نوجوون دوستم ایفون ۱۲ رو پرت کرده گفته این به درد من نمیخوره ابروم میره 

الان تو اطراف من دیگه دخترها رفتن همه تو کار ایفون ۱۵ 

این حداقلش هست که میکم 

تو شهرستان زیاد بچه ها به فکر مهاجرت نیستن اینجا همه بچه ها میخوان مهاجرت کنند خوب از خانواده ها انتظار دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسل فقر دنیا نیاریددوتا بسه

عزیزم فقیر نیستیم.دو دلیم واسه اینه که میترسم بدنم تحمل یارداری رو نداشته باشه.از نظر مالی خداروشکر شرایطش رو داریم

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم

ولی همش نگو کاش دختر شه

فقط بگو سالم باشه

من برای دومی که اقدام کردم همش لبنیات می خوردم که دختر شه ،۸هفته رفتم سونو گفت قلب تش‌کیل نشده،خیلی ناراحت بودم

چند ماه بعد که باردار شدن گفتم خدابا فقط سالم باشه، چه دختر ،چه پسر

سونو که نی رفتم می گفت دختره

حتی تا روز زایمان دلم رو به دختر خوش نکردم ،چون اطرافیان می گفتن بهت میاد پسر داشته باشی

خدارو شکر  خدا یه دختر ناز بهم داد

بله بیار این همه توصیه شده برای آینده ی ایران بچه ها باید زیاد باشنپس بیارید خوبه

خوب کی بزرگش کنه؟ من شاغلم با دوتا بچه ی کوچیک سومی رو بیارم باید کلا کارمو ببوسم بزارم کنار

البته خودم هم میدونم بچه ی زیاد خوبه 

واقعیت برای تهران دو تا خونه و اینا کمه میگم تهران چون بچه ها تو تهران توقعشون بالاتره دختر نوجوون ...

اتفاقا دخترمو میخوام بفرستم تحصیل کنه خارج احتمالا

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
پول همه چیز نیست بچه دار شدن توان جسمی و روحی و اعصاب میخواد اونم با دوتا بچه کوچیک

پول امنیت فکری میاره  پشتت قرص و محکمه  امکانات رفاهی هم مهیاست  تغذیه خوب و سالمه  همینا یعنی آرامش 

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
اتفاقا دخترمو میخوام بفرستم تحصیل کنه خارج احتمالا

خوب آلان کمش باید دو تا سه میلیارد برای دخترت کنار بزاری 

پسرت هم حتما هزینه های خودش رو داره 

دیگه خودت شرایطت رو از نظر مالی بهتر میدونی چون دو تا بچه داری خرجشون رو میدونی اخلاق بچه هات رو هم میدونی 

الان دوستای من با چند تا خونه و درآمدهای بالای صد تومن تو هزینه دو تا بچه سخت میگذره بهشون 

اما شما توقعات بچه هاتو میدونی بهتر میتونی تصمیم بگیری 

اولش گفتم خیلی خوبه دخترت میره دانشگاه شما تنها میمونی یک بچه خوبه 

کامنت دومت چون مالی کفتی منم از بعد مالی جواب دادم