2777
2789
عنوان

بچه ی سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 69 پست
دیر نشده دختر تو هر خونه یی یدونش نیازه😁عزیزم حس شیشمیم ایندفعه دخمل میشه بچت

خدا از دهنت بشنوه.دلم ضعف میره واسه یه دختر.ولی خیلی دو دلم

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قیدش رو زدم مگه جنسیت دست منه که دختر بخوام اقدام کنم....تازه در این شرایط اقتصادی ‌.،....

خداروشکر از نظر اقتصادی مشکلی نداریم ولی نمیدونم حال بارداری دوباره رو دارم یا ن

از دست این مردا که دختر دوستن حسابیییییی

بزار راحت بگم به نسبت بارداری های قبلی سخت‌تر چون بدن فرسوده شده و اون جون گذشته رو نداری 

اگه واقعا دختر میخواد رژیم تعیین جنسیت بگیر یا آی وی اف کن که خیالت از بابت دختر بودنش راحت بشه شایدم همسرم هزینه هارو ببینه و بیخیال بشه

شرایط منم مثل شماست تقریبا ۳۱سالمه دوتا پسر دارم ۱۰ساله و ۵ ساله خیلی دلم دختر میخواد اما میترسم باز ...

عزیزم انشالله هر چی خیره واستون بشه

از دست این مردا که دختر دوستن حسابییییییبزار راحت بگم به نسبت بارداری های قبلی سخت‌تر چون بدن فرسوده ...

راستش خودمم عاشق دخترم ولی از همین میترسم ک دیگه بدنم کشش بارداری رو نداشته باشه.با هزینه ها مشکلی نداره

ما یه همسایه داریم به امید دختر چهارتا پسر آورده خیلی با مزن همه با هم میرن باشگاه با شکمای قلمبه😂

چهارتا پسر اعصاب فولادی میخواد😁