gottschalk مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 1677 عنوان من تفنگ ندار‼️ 112 بازدید | 8 پست چاقو هم ندارم..اسپری فلفلم ندارم..ورزشکارم نیستم..فحشم بلد نیستم..کتک کاریم نمیکنم..تنها سلاح من سکوته!! 1403/08/09 | 15:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aida213 عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 11128 اون سلاح نیست اون بی سلاحیه لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10377 منم مثل خودت هیچی ندارم بی همه چیزم🤭 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
mamane_agha_sorena عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 5395 همونم خیلیا بلد نیستن اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁