2777
2789
عنوان

میکروب معده

259 بازدید | 19 پست

سلام دوستان . کسی تا حالا میکروب معده داشته؟ این مسئله باعث خواب آلودگی نمیشه؟ من آزمایش کامل دادم فقط میکروب معده دارم . همش کسلم و خوابم میاد. به نظرتون به میکروب معده ربط داره؟ عفونت رحم هم دارم که اونم بعد اینکه دچار میکروب معده شدم سراغم اومد .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرکه سیب خونگی که بدون شکر و مخمر نون درست شده باشه

سرکه خیلی اذیتم نیکنه. دارومو پیدا کردم خدا شکر شیرین بیان بهترم میکنه اما خواب آلودگی بیچارم کرده . نمیدونم ربط داره یا نه 

سرکه خیلی اذیتم نیکنه. دارومو پیدا کردم خدا شکر شیرین بیان بهترم میکنه اما خواب آلودگی بیچارم کرده . ...

از دکترت بپرس

شاید کمخونی یا کمبود ویتامین داری 

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

میشه معده کلا به همه جا میزنه دلقک😑😂

به معده توهین نکن بر میخوره بهش لج میکنه. من همش نازش میکنم باهاش حرف میزنم سر به راه بشه یکم. حالا میخوام بدونم تجربشو داشتی؟ یعنی شما هم خوابت میومد؟

به معده توهین نکن بر میخوره بهش لج میکنه. من همش نازش میکنم باهاش حرف میزنم سر به راه بشه یکم. حالا ...

دیگه والا دو ماهه دهنمونو سرویس کرده بهشم برمیخوره😑😂

اره من حتا دستامم سنگین میکرد تا این حد😶

ندارم چکاب کامل شدم. میکروب معده و عفونت واژن دارم

عزیزم از این به بعد مدام سرویس بهداشتیو بشور مخصوصا شلنگ ابو ... از افتابه به هیچ عنوان استفاده نکن ... ناخوناتو کوتاه کن ... دستاتو خوب بشور 😂😂😂 وای ببخشید یهو خندم گرفت😅😅 در کل بیشتر بهداشتو رعایت کن😂 شدم ی پا خانوم بهداشت😅😅

دیگه والا دو ماهه دهنمونو سرویس کرده بهشم برمیخوره😑😂اره من حتا دستامم سنگین میکرد تا این حد😶

چیکار کنیم خواهر بهش محتاجیم باید پیشش کوتاه بیایم دیگه . الان میکروب معدت خوب شد؟ خوابت چی؟

چیکار کنیم خواهر بهش محتاجیم باید پیشش کوتاه بیایم دیگه . الان میکروب معدت خوب شد؟ خوابت چی؟

قرص نوشتن نزدیک یه ماهه دارم میخورم هنوزم یکم اذیت میکنه ولی خب بهتره اره

عزیزم از این به بعد مدام سرویس بهداشتیو بشور مخصوصا شلنگ ابو ... از افتابه به هیچ عنوان استفاده نکن ...

کجاش خنده دار بود؟ هیچ کس مثل من بهداشتی نیست .معلوم نیست ریشه مشکل از کجاست . یکی تو نی نی سایت میگفت دکترم گفت عفونت رحمت به خاطر میکروب معدست . می خواستم بدونم کسی همچین تجربه ای داره ؟ آخه من درست بعد شروع میکروب معده دچار عفونت رحمم شدم.

کجاش خنده دار بود؟ هیچ کس مثل من بهداشتی نیست .معلوم نیست ریشه مشکل از کجاست . یکی تو نی نی سایت میگ ...

عزیزم از خودم خندم گرفت که گفتم دستاتو بشور اینا😂😂

به دل نگیر