2777
2789
عنوان

گرم کردن خونه

185 بازدید | 16 پست

سلام دوستان خونه ما توی فصل زمستان اصلا گرم نمیشه تنها وسیله گرمایشی هم شوفاژ هستش که اون هم گرما نداره . شیشه ها هم دو جداره هستش ولی اتاقها همیشه سرده . شما چیکار می کنید خونه گرم بشه 

ما پکیج رادیاتور داریم خونه‌رو گرم میکنه. هیتر بخرید مدلای کم مصرفش تو بازار هست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما ک هیتر و کاپشن و کلاه

سالهای پیش من هم لباس بافتنی تن میکردم امسال نمی دونم چکار کنم . آخه آدم میخواد توخونه راحت باشه . در ضمن میخوام زیاد برق و گاز مصرف نکنیم به همه مخصوصا اونهایی که توی شهرستانها هستن برسه . 

عزیزم فرش یا موکت پهن کن و روشون دو تا پتو هم پهن کن رو پتوها بخوابید و بشینید

بخاری بگیر گلم

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
سالهای پیش من هم لباس بافتنی تن میکردم امسال نمی دونم چکار کنم . آخه آدم میخواد توخونه راحت باشه . د ...

اره اصلا آدم با کاپشن و کلاه راحت نیست مخصوصا موقع خواب , 

وقتی سرده مجبوریم

بچه ها ماهم حمومون خیلی سرده. اونو بگید چکارکنم

بنظرم وقتی میخواید برید حموم اول شیر اب گرم باز کنید بخار کنه گرم شه بعد با تشتی که پر آب گرم شده حموم کنید آب رو نریزید هدر نره یا باهاش حموم کنید یا استفاده های دیگ کنید

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
عزیزم فرش یا موکت پهن کن و روشون دو تا پتو هم پهن کن رو پتوها بخوابید و بشینیدبخاری بگیر گلملطفا یه ...

آخه جای لوله بخاری نداره خونه های نوساز - خودتم بخواهی بزاری میگن خطرناکه .