انقد شوهرم گه از اب دراومده ک حس میکنم غرورم جلو همه شکسته شده ...این حس اذیتم میکنه ..شوهرم جوری بود ک همه میگفتن وای چ شوهری کرده.. الان بعد از ۴ ماه ازدواج شیشه ای از اب در اومده... ادم اصلا روش نمیشه بگه چرا طلاق گرفته
النحیط💔اغایان چون که حتما آغاهستید وآقا نیستیدوگرنه اینجا نبودید اگر توی شناسنامه مقابل اسم پدرتون اسم یه نفرنوشته شده و وجودتون کمکی ازسمت جمعی از اهالی محل نبوده ،درخواست ندید درغیراین صورت مادرتون زنده س
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
النحیط💔اغایان چون که حتما آغاهستید وآقا نیستیدوگرنه اینجا نبودید اگر توی شناسنامه مقابل اسم پدرتون اسم یه نفرنوشته شده و وجودتون کمکی ازسمت جمعی از اهالی محل نبوده ،درخواست ندید درغیراین صورت مادرتون زنده س
ای بابا چراقبلش ازمایش نداده که متوجه بشی الان یعنی مصرفش خیلی بالاست؟
ازمایش گرفتم منفی بوده .. الان ک به حالت های الانش و اون موقع ک عقد بودم دقت میکنم میبینم مدام نمیزده .. ماهی ۱ بار یا ۲ بار ... ولی بعد از ازدواج انگار بیشتر بوده ...
ازمایش گرفتم منفی بوده .. الان ک به حالت های الانش و اون موقع ک عقد بودم دقت میکنم میبینم مدام نمیز ...
کاش بایه ادم قابل اعتماد صحبت کنی که یه مدت بره روانشناس ومشاوره بعداگه لازمه یه سری داروبگیره که وتبستگیش به نصرف کم بشه واروم اروم ترک کنه. بادست روی دست گذاشتن چیزی درست نمیشه. اگه بهش علاقه مندهستی کمکش کن
انقد تو مخم رفته ک کلا حسی بهش ندارم ... و بهمم زور داره اول زندگیم بشینم معتاد ترک بدم .. مثلا تازه ...
میدونم سخته منم کلی مشکل هست توی زندگیم عزیزم من بچه م مریضه ولی دارم ادامه میدم، به این فکر کن که اگه جدابشی خیلی از حسودات خوشحال میشن، یکم قوی باش