2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 90 پست
نظرت درست نیست عزیزم آخه مگه گزینش خلبانی یا نظامه چون دندونش خرابه رد بشه

😂😂وای

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوره نامزدی خودش برد ۳ تاشو پر کرد برام ینی بهم لطف کرده😂😂😂

شما دیگه قشنگ کردی تو پاچش😂😂😂 منم دندونام نااابوده بچه بودم قند زیاد می‌خوردم کلی پرکرده داشتم قبل ازدواج بعد زایمان یه دور دیگه دندونام نابود شد بیچاره شوهرم😶

آقايى زرنگ بوده 😂

من یا اون😂😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

وات دفاز 😂😂😂😂😂

دقیق بخوام توصیفت کنم تو همونی هستی که حالمو خوب میکنی همونی که باهاش میتونم از ته دلم بخندم همونی که کنارش میشه خسته نشد همونی که تو روزای سخت میتونم دلمو خوش کنم به بودنت🫶 من با داشتن تو بی نیازترینم میخوام بدونی اونقد بودنت قشنگه و حال دلمو خوب میکنه که حاضرم هیچکس نباشه ولی تو باشی دور بودنت بگردم 💙a🫀🫂

حالا دندون ملاک اولته یا دهم

نمیدونم ولی مهم بود تا این لحظه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

اره خب باید آزمایش کلی و عکس کلی و ام ار ای از سر تا پا و کپی گواهی سلامت مامان و باباش داشته باشه ک خدایی نکرده اگ بیماری دارن بعدا از طریق ارث ب این نرسه ، ببینم بعد درموردش تصمیم میگیرم

وا یعنی چییی 

منی که انقد رو بهداشت دندونام حساسم هروز نخ دندون و مسواک و..و... 

ولی هرروز جام تو دندون پزشکیه چونکه دندون ارثیه مال منم زودی اگ بهشون نرسم خراب میشه 

الان دیگه بچه ۸ساله هم ۲تا دندون پر و عصب کشی و.... داره 

خیلی معیاراتون چرته 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

شما دیگه قشنگ کردی تو پاچش😂😂😂 منم دندونام نااابوده بچه بودم قند زیاد می‌خوردم کلی پرکرده داشتم قب ...

من از قند و شیرینجات بدم میومد اتفاقا نمیدونم چرا خراب شده بودن الانم ک باردارم فک کنم قراره یه دور دیگه بره تو پاچش😂😂😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن