من که خودم ازدواجی نیستم ولی سوالم اینه توی بحث ازدواج
ایا با پسری که دو یا چهار تا دندونش پر کرده ازدواج میکنید؟
اصلا به این چیزا دقت میکنید؟
تو بحث ازدواج باید همین قدر سخت گیر بود
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ٦،٧ تا دندون پر كردم بيچاره همسرم نميدونه چه كلاهى سرش رفته
من دوره نامزدی خودش برد ۳ تاشو پر کرد برام ینی بهم لطف کرده😂😂😂
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
بله که مهمهخاستگارم رو ناخون انگشت اشاره اش خش داشت ردش کردم
ولی این چیزی ک گفتم پشتش دلیل منطقی بود
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
حق با شماست شش ماه ففط باید هر خواستگاری رو برد دکتر اگر تایید شد پسر باید شش ماه شمارو ببره دکتر چک ...
😂اره خب واقعا
باید ببرمش دندون پزشکی، ازمایش خون، مدفوع، ادرار، اعتیاد ک صد درصد هست، ازمایش مقعد و... فشار خونی چیزی