شیرشاه۱۱۰ مدیر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 202 عنوان درد💔دل🥀 | مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 21 پست https://uupload.ir/view/soheil_ghanipoor_-_darde_del_(320)_(1)_0q47.mp3/ . 1403/08/09 | 12:23 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 10442 حدس میزدم این همون کاربر مریض فرهاد باشه اینی که من گفتم فرهاد پروفایلش گربه هست ، نمیدونم مریضه یا نه .الان پیدا میکنم میگم اسمش چیه .اینجا بود یدفعه کامنت هاش را پاک کرد .استاتر هم پسر گل روزگاره رفیقمه .شما هم در پی پیدا کردن ادم های مریض نباش خواهر عزیز کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یکبار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!اینبار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 10442 حدس میزدم این همون کاربر مریض فرهاد باشه من شما را در حال گیر دادن به بقیه میبینم. فکر کنم دوره این کارا گذشته گشت ارشاد سایت نباشید لطفا چون جواب نمیده کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یکبار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!اینبار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔
yaldam__ عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 39810 من شما را در حال گیر دادن به بقیه میبینم. فکر کنم دوره این کارا گذشته گشت ارشاد سایت نباشید لطفا چو ... به شما ربطی نداره خاله زنک ❤️دنیام پسرام❤️
yaldam__ عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 39810 اینی که من گفتم فرهاد پروفایلش گربه هست ، نمیدونم مریضه یا نه .الان پیدا میکنم میگم اسمش چیه .اینجا ... ما خواهر عزیز هیچکس نیستیم😏😏😏بسلامت ❤️دنیام پسرام❤️
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 10442 به شما ربطی نداره خاله زنک حرف حق را با بی احترامی جواب ندید .دو تا ادم بزرگیم قراره حرف بزنیم به نتیجه برسیم گیر دادن شما تازه هل میده بقیه را به چت خصوصی کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یکبار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!اینبار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔
_mahyar عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 23496 ععع این همون فرهاد هست😐😐😐😐😐@_mahyar این کاربر همون فرهاده چندتا پست بالاتر ببین گفت مهیار تعلی ... سلام ممنونم🌷 🕊🖤🕊 مــــهــــــ🌙یار
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 10442 سلام ممنونم🌷 @soloooman من به ایشون گفتم فرهاد ،نمیدونم داستان شماها چیه ولی سوتفاهم درست نکنم .ایشونم کامنت هاش را نمیدونم چرا پاک کرد کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یکبار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!اینبار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔