2777
2789
عنوان

کادو تولد

71 بازدید | 14 پست

به نظرتون تابلو ماه شب تولد خوبه یا چند تا محصولات پوستی و ارایشی تو باکس تزیین شده با شکلات

چیز دیگم غیر لباس و زیور الات ایده دارین تروخدا بگین

لایک نکن.

اینا خیلی ترند شده من به شخصه دوست دارم کادوی تولدم متفاوت باشه طوری که وقتی دیدمش یاد اون طرف بیوفتم و یه چیزی باشه که تابحال کادو نگرفتم 

مثلا میتونی بدی یه پادکست براش درست کنن اگه خیلی آدم مهمیه برات و یه دسته گل کوچیک

کافیه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پادکست چی؟۲۱ سالشه و برام خیلی مهمه

اگه پارتنرته که بگو یه پادکست عاشقانه براش پر کنن زیادم  گرون نیست یه چیز خاصه که برای اونه فقط خودتم میتونی توش شرکت کنی و صدای خودتم باشه

اگه رفیقته که یه پادکست راجب اون به خودشون بگی برات درست میکنن

اگه پارتنرته که بگو یه پادکست عاشقانه براش پر کنن زیادم گرون نیست یه چیز خاصه که برای اونه فقط خودت ...

میشه بگی کجا میتونم اینکارو انجام بدم؟

منظورتون همون پادکستیه که زیر تابلو ماه شب تولد بارکدشو میزارن؟

لایک نکن.

میشه بگی کجا میتونم اینکارو انجام بدم؟منظورتون همون پادکستیه که زیر تابلو ماه شب تولد بارکدشو میزارن ...

ببین اون یه مدلشه ولی خب پادکست خالی خیلی قشنگ تره خاص هم هست 

آقای آریانفر پادکستر هستن توی تلگرام سرچ کنی آریانفر انگلیسی میاد

پی وی ادمینشون هست میتونی پیام بدی و اینکه  یه دسته گل هم بگیری

خواستی هم میتونی بری کافه با صاحب اونا هماهنگ کنی که براتون پلیش کنن تو کافه یا

برین بیرون خودت توی ماشین پلیش کنی یهویی 

خیلی خوب میشه ( دسته گلم حتما نباید باشه یه شاخه کفایت می‌کنه)

ببین اون یه مدلشه ولی خب پادکست خالی خیلی قشنگ تره خاص هم هست آقای آریانفر پادکستر هستن توی تلگرام س ...

ممنونم ارتوووون

میشه بگی نظرت راجب لوازم ارایش یا محصول پوستی چیه؟

لایک نکن.

ببین اون یه مدلشه ولی خب پادکست خالی خیلی قشنگ تره خاص هم هست آقای آریانفر پادکستر هستن توی تلگرام س ...

عزیزم ببخشید میشه بگی چجور باید سفارش بدم من کانالشون پیدا کردم ولی ایدی ادمینی چیزی ندیدم

تروخدا اگ داری میشی واسم بفرسی

لایک نکن.

عزیزم ببخشید میشه بگی چجور باید سفارش بدم من کانالشون پیدا کردم ولی ایدی ادمینی چیزی ندیدمتروخدا اگ ...

سرچ کن ادمین میاره بالا

یا سرچ کن سفارش حتما میاره یه پیامی در این باره