2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم الوین شبیه به الویه هست

جالب نمیشه بعدا 

یه چیز بهتر پیدا کن

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

الیارچی

نه 🫨🤥

ببین لزوما نباید  دوتاش با یه حرف شروع بشه

میتونی اسمای دیگه پیدا کنی که مثلا هم اوا باشن

الان ایلین و دلوین قشنگه

آیلین و علیسان مثلا 

البته بستگی به سبکتون و اینکه اسامی فارسی می‌پسندید یا عربی یا …

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

نه 🫨🤥ببین لزوما نباید دوتاش با یه حرف شروع بشهمیتونی اسمای دیگه پیدا کنی که مثلا هم اوا باشنالان ...

عربی نه شوهرم دوست نداره یه اسمی که خاص باشه به آیلین هم بیاد 

البته شوهرم ازهمون موقع ازدواجمون گیرداده به آیهان اسم دیگه ای روقبول نمیکنه 

عربی نه شوهرم دوست نداره یه اسمی که خاص باشه به آیلین هم بیاد البته شوهرم ازهمون موقع ازدواجمون گیرد ...

ایهان هم قشنگه

معنیش چی میشه؟

مانندماه فکرکنم

قشنگه عزیزم به آیلین هم میاد

آیلین و آیهان

Aylin Ayhan

😍😍