2777
2789
پیتزا بود خوردم😐چرا انقد گشنم شد امروز؟ صبحونه ۸‌صبح خوردم الانم نهار خوردمنی نی نباشه؟*وقتی مدام ت ...

با این تفاسیر باید ساعت۱ ۲باز یچی بخوری😂

منو وسط راهی ول کردی ک از اولش بخاطر تو توش قدم گذاشته بودم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با این تفاسیر باید ساعت۱ ۲باز یچی بخوری😂

خدا رحم کنه

الان همسرم زنگ زده بهش تعریف کردم چیشده

میگه ببین اگه دارم بابا میشم بهم بگو آمادگیشو دارم😂 اونم بدتر از من توهم حامله بودن منو میزنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

عدسی

دیروز درست کردم نخورد گفت عدسی چیه رفت غذا سفارش داد

نمیدونه امروز باید بخوره😛

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
انشالله😂😂درک نمیکنم اونایی ک سه چهارتامیارنهمسایه ما ۲۴سالشه سومی بارداره میگه دولت گفته زمین میدی ...

حاضرم به دولت زمین بدم فقط پسرامو بزرگ کنه و تحصیل و شغل و ازدواجشون رو به عهده بگیره  الان فقط آیکیو پایین ها و اونهایی که به تحصیل و ....بچه اهمیت نمیدن و همیشه خدا دویدن و باید بدون و درجا بزنن به خاطر وام یا زمین بچه دار میشن قطعا اون زمین یا وام کمکی به زندگیشون نمیکنه چند سال بعد ی نان خور و حسرت خور بهشون اضافه میشه و همه با هم میشینن حسرت نداشته هاشون رو میخورن   دولتم چند سال دیگه آمار میده افزایش بیکاری بیسوادی و فقر و.....قطعا با این سیاست فرزند آوری دولت فقط ۳ چهار دهک پایین جامعه برای خدمت به سه دهک کوچولوی بالا افزایش خواهند داشت 

عدسیدیروز درست کردم نخورد گفت عدسی چیه رفت غذا سفارش دادنمیدونه امروز باید بخوره😛

ای جان هر روز عدسی بزار  غذای بیرون بخوری     منم هر وقت بی پول میشم هیچی نمیگم  رشته پلو میزارم هیچی نمیگه اما اینقدر بدش میاد سریع برام پول میزنه 

دودو نوش جون لپ اون شیرین زبونو بکش و از این روزها لذت ببر متاسفانه هر چی بچه بزرگ میشه مشکلات ...

اره بخدا بچه خیلی استرس وغصه داره هنو مادرشوهرم گیرداده یکی دیگ بیار گفتم کاریت ب من نباشه هروقت صلاح بدونم میارم .

واقعاااسخت توقع بچها بالا تواین مملکتی ک اینده شونم نامشخصه🥲

انشالله عاقبت بخیربشن بچه هامون🥰

خدایاشکرت 🩷